Luni, 29 aprilie 2024 - 6:10:02
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


A început campania electorală în bazele sportive ale CSM Ploieşti! Reacţionează cineva?


7 decembrie 2023



În timp ce microbuzele CSM au fost sechestrate de executorul judecătoresc pentru neplata unor datorii, iar instituţia a primit notificari de sistare a furnizării energiei electrice la Hipodrom si la stadionul Ilie Oană, la clubul sportiv a început campanie electorală! 

O postare pe Facebook ne demonstreză că la CSM totul este posibil. Pentru că în timp ce jucătorii Petrolului nu au fost lăsaţi să se antreneze pe stadion, un anume domn Alexandru Săraru, coordonatorul AUR Prahova se pozează fără nicio jenă în sala de box, împreună cu un nume mare al Ploiestiului, maestrul Titi Tudor. 

Cu alte cuvinte, la CSM s-a dat liber pentru acţiunile electorale, desi în urmă cu ceva timp, primarul Andrei Volosevici protesta împotriva folosirii stadionului Ilie Oană de către presedintele CJ Iulian Dumitrescu pentru a distribui echipament sportiv copiilor din judetul Prahova. 

Acum, fotografia publicată de liderul AUR este mai mult decât sugestivă si astept o aceeasi reacţie virulentă din partea edilului Ploiestiului. 

Nu de alta, dat ne asteptăm să vedem si alte astfel de acţiuni politice, desi amestecarea sportului în astfel de ...episoade este pur si simplu jignitoare pentru munca sportivilor. 

Dar ce asteptări să ai când directorul clubului sportiv este un miliţian pensionar, care nu face diferenţa dintre mingea de fotbal si cea de ping-pong!


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro