Joi, 25 aprilie 2024 - 6:38:39
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Gaşca Zurli ajunge pe 24 noiembrie la Ploieşti


11 noiembrie 2019

Simpaticul pinguin Magelan a prins gustul călătoriilor. Îi place în România şi pentru că în turneul din octombrie a văzut doar 10 oraşe, a reuşit să-i convingă pe prietenii din Gaşca Zurli să-i arate cât mai multe locuri din ţară. Astfel, pe 24 noiembrie ajunge la Ploieşti, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Pinguinul Magelan îşi doreşte să-i înveţe pe toţi copiii cum să lupte pentru visul lor, cum pot face astfel încât să călătorească câte mai mult şi să înveţe geografie în acelaşi timp. Gaşca Zurli îi este camarad şi de această dată şi, împreună, pornesc împreună în aventuri demne de cărţile de poveşti.

Explorăm împreună lumea, descoperim locuri noi, învăţăm o mulţime de lucruri despre ţări şi tradiţii, devenim mai curioşi, mai buni, mai luptători.

PREŢ BILETE

Categoria 3 - 40 lei
Categoria 2- 90 lei
Categoria 1- 150 lei ( posesorii acestei categorii de bilet vor beneficia la finalul spectacolului de acces la întâlnirea specială cu Gaşca Zurli )


Biletele s-au pus în vânzare pe www.bilete.ro, www.zurli.ro, în oficiile Poştei Române, în Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro şi în magazinele Germanos.

INFORMAŢII BILETE - call center 021/ 311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e- mail [email protected]​.

Un bilet este valabil pentru o singură persoană. Toţi participanţii la spectacol, adulţi si copii, trebuie să cumpere bilet, indiferent de vârstă. Accesul minorilor (0-18 ani) în locatia evenimentului se face doar însoţiţi de minim un adult (părinte sau tutore legal). Accesul în locaţia evenimentului se face cu aproximativ o oră înainte de începerea spectacolului. Vă rugăm nu întârziaţi! Atenţie, se filmează!


Prin cumpărarea unui bilet Participantul se obligă să respecte regulile de participare şi acces la spectacol disponibil pe www.zurli.ro.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 24 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro