Marţi, 19 martie 2024 - 6:36:02
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


FOTO Dani Chiriţă nu (mai) are nevoie de mărcile lui Volosevici!


3 iunie 2021



Într-o perioadă în care fostele glorii ale Petrolului Ploieşti, deţinătorii CIS-ului pentru ACS Petrolul 52 se simt şantajaţi de către Andrei Volosevici în încercarea de a impune Primăria Ploieşti ca partener al actualei echipe din Liga a 2 a, Daniel Chiriţă face o mutare spectaculoasă.

Sătul să tot fie prins cu uşa în circul mărcilor Petrolului, circ care se desfăşoară în aceste zile în Ploieşti, Daniel Chiriţă şi-a înregistrat propria marcă: LEGENDA LUPILOR! Cu alte cuvinte, Kiru nu mai este interesat de circul mărcilor şi renunţă de bunăvoie la denumirea Petrolul 95 sub care şi-a desfăşurat activitatea sportivă până acum, mai ales că proiectul său este un proiect sportiv 100% privat, care nu a folosit nici măcar UN LEU din fonduri publice

Şi mai mult, în aceste zile, a demarat colantarea autocarului lui Kiru, autocar care va transporta echipa fostului fotbalist la toate meciurile din deplasare. 

Suntem convinşi că în ciuda tuturor răuvoitorilor, Dani Chiriţă va face performanţă în fotbalul românesc sub noua denumire, pentru că ....LEGENDELE NU MOR NICIODATĂ! 



Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro