Duminică, 8 septembrie 2024 - 2:36:16
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Concurs cu cântec la CSM Ploieşti! Se pregăteşte un post călduţ pentru consilierul lui Andrei Volosevici!


16 iulie 2024

Pe ultima sută de metri, speriat probabil de pierderea alegerilor locale, Andrei Volosevici încearcă să îsi pitească slugile credincioase prin diverse posturi. 

Astfel, deja faimosul Patrocle Scoruş ar putea deveni noul sef al Structurii Sportive de la CSM Ploiesti. Concursul va fi organizat în aproximativ două săptămâni, iar condiţiile de concurs sunt cu dedicaţie pentru fiul deja faimosului Scorus Fernando.  (Studii superioare de scurtă durată plus master, vechime de numai un an în cadrul unei structuri sportive, etc). Seful comisiei de concurs a fost numit Marian Dima, inspector de specialitate în cadrul CSM Ploiesti, cel care a fost adus de la Hipodrom pentru a supraveghea activitatea lui Mihai Albu. Albu este  actualul sef al Structurii Sportive si fiind extrem de „specializat” în orice sport, la ordinele „eminentului” director Dănuţ Burghelea, a notat-o cu insuficient pe Simona Puiu, antrenoarea care a adus gimnatica ritmică de la Ploiesti la performanţe incredibile, reusind să scoată campioane pe bandă rulantă. Tot Albu, la ordinele lui Burghelea si ale...fostei metodiste Lia Ilie, actualmente...team manager la CSM, a suspendat activitatea secţiei de ritmică motivând că nu mai există antrenor...

Cât despre Marian Dima, cel care în acelasi timp este si director sportiv al clubului Petrolul Ploiesti, dar si secretar general al AJF Prahova, zvonurile spun că i se pregăteste un post în structura de conducere a unei proaspăt promovate în Liga 1. 

Cât despre Mihai Albu, acesta va fi mutat la o bază sportivă sau va fi transferat definitiv la Parcul Municipal Vest, iar Structura Sportivă va intra pe mâinile emeritului sportiv de renume mondial Patrick Scoruş, consilier personal al primarului Andrei Volosevici. 

V-am ameţit deja? Rămâneţi pe Stiri Actuale pentru că vor urma si alte dezvăluiri despre încrengăturile din CSM Ploiesti.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Hidroprahova


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 7 septembrie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro