Marţi, 19 martie 2024 - 6:02:47
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Dle preşedinte Dumitrescu, cât veţi tolera mitocănia lui Silviu Crângaşu? Înjurături ca pe maidan în sala de handbal!


18 septembrie 2021



La numirea lui Silviu Crângaşu în funcţia de preşedinte al CS Activ Prahova, scriam că este diferenţă foarte mare între comportamentului unui şef de la handbal şi cel al unui fotbalist. Ne-am tot întrebat cât timp va trece până când Silviu Crângaşu îşi va da arama pe faţă şi va începe să se comporte ca pe marginea terenului de fotbal. (aveţi şi seminţe, dle Crângaşu?)

Un incident incredibil pentru cei din lumea handbalului a avut loc sâmbătă după amiază, la Buzău, la finalul meciului dintre LPS I Balas Soter Buzău şi CS Activ Prahova Ploieşti. Nemulţumit că prahovencele pierduseră partida de la Buzău cu scorul de 30-28, Silviu Crângaşu şi-a vărsat frustrarea pe Horia Iancu, preşedintele HC Activ SA Plopeni, care asistase la meci alături de Nicolae Nimu, antrenorul echipei din Plopeni. 

Crângaşu l-a acuzat pe Iancu de faptul că spionează echipa şi a început să îl înjure ca la uşa cortului, fără niciun fel de jenă. (am reproduce vocabularul preşedintelui echipei de handbal a CJ Prahova, însă Google s-ar putea sesiza şi ne-ar bloca siteul....)

Nu a contat nici faptul că în zonă erau prezente şi junioarele CS Activ Prahova Ploieşti şi nici că incidentul se petrecea într-un loc public. Crângaşu şi-a continuat înjurăturile şi a demonstrat că este extrem de bine instruit la acest capitol! Că ...doar aşa-i la...fotbal! 

Îl întrebăm pe preşedintele CJ Prahova, Iulian Dumitrescu, dacă un conducător al unei instituţii din subordinea sa ar avea un comportament public precum cel al lui Crângaşu, în faţa copilului său, cum ar reacţiona? Oare Silviu Crângaşu chiar are voie să facă orice, fără a fi pus la punct? În mod normal, un astfel de comportament al unei persoane plătite din bani publici ar trebui să ducă la declanşarea unei anchete şi chiar la concedierea vinovatului, care a aruncat cu noroi pe imaginea instituţiei Consiliului Judeţean Prahova.

Prin incidentul de sâmbătă după amiaza, Silviu Crângaşu demonstrează că nu a putut sări  tăpşanul de la Gura Vadului sau Cireşeanu în sala de handbal şi este extrem de dificil să se autoeduce, astfel încât să uite limbajul trivial la intrarea în sala de handbal.

Oricum, de ce sunteţi nervos dle Crângaşu? Şi...cum aţi reacţiona, dacă cineva v-ar înjura din senin...mama? Data viitoare, încercaţi să vă luaţi pastilele la timp...nu de alta, dar sunteţi tată de fată şi nu credem că genul asta de vocabular este permis în preajma unor domnişoare! 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro