Duminică, 28 aprilie 2024 - 2:09:45
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Ce mai vrei, Răchită? Petrolul pe drumul cel bun!


25 august 2021

În ultimele luni, Petrolul a fost ţinta presiunilor puternice din partea reprezentanţilor administraţiei locale pentru o eventuală asociere în vederea cedării mărcilor. 

Reprezentanţii fostelor glorii nu au respins varianta unei posibile asocieri cu Primărie Ploieşti, însă au spun un categoric NU dreptului de veto cerut de municipalitate.

În clipa de faţă, actualul Petrolul sau ACS Petrolul 52 sau mai bine spun echipa din Liga a 2 a, arată destul de bine. Singura lor problemă o reprezintă marca sub care joacă, dar suntem convinşi că aleşii locali vor accepta scoaterea la licitaţie a mărcilor, separat, aşa cum s-a întâmplat în anul 2016. Adică, licitaţia ar trebui organizată pentru fiecare marcă în parte şi nu pentru toate cele şase mărci în bloc, aşa cum a decis primarul Andrei Volosevici. De altfel, reprezentanţii ACS Petrolul 52 au anunţat că doresc doar marca FC Petrolul Ploieşti, aceasta fiind singura pe care o folosesc.

Între timp, actualul Petrolul arată bine. Au nouă puncte în clasament, folosesc foarte mult pepiniera de juniori ai clubului, au un antrenor ploieştean, care înţelege perfect dorinţa de performanţă a suporterilor. Mai mult salariile sunt plătite la zi, iar echipa beneficiează de condiţii bune de antrenament.

Adică, toate revendicările făcute de suporteri dea lungul anilor sunt respectate.

Ba mai mult, juniorii Petrolului au fost convocaţi la loturile naţionale. Astfel, căpitanul Valentin Ţicu se află printre cei 24 de „tricolori” convocaţi de către Florin Bratu pentru cele două meciuri amicale pe care reprezentativa de tineret le va susţine, la începutul lunii septembrie, cu Anglia (3 septembrie), respectiv Georgia (7 septembrie).

Fundaşul dreapta Sergiu Pârvulescu, a fost convocat  la echipa naţională „U19”, care va susţine două jocuri de verificare, cu Bosnia-Heţegovina (5 şi 7 septembrie).

Iar revelaţia meciului de la Viitorul Pandurii Târgu Jiu, Alin Boţogan va merge la reprezentativa „U18”, pentru un stagiu de pregătire ce se va desfăşura în perioada 30 august – 07 septembrie.

Mai mult, salariile actuale din cadrul clubului sunt acceptabile, nu mai există salariile acelea uriaşe plătite spre exemplu la readucerea unor jucători ca Hamza sau Toto Tamuz, care deşi încasau bani buni, pe teren nu au arătat chiar nimic.

În plus, actuala conducere a invitat echipele de juniori din judeţ să asiste, gratuit, la partidele Lupilor Galbeni de acasă, situaţie nemaiîntâlnită până în acest moment. 

Pariul preşedintelui Lazăr

Alin Boţogan reprezintă pariul personal al preşedintelui Costel Lazăr, care după ce l-a văzut la antrenamentele juniorilor a decis că trebuie să îi acorde o şansă la echipa mare. L-a chemat, au semnat contractul de jucător profesionist, iar Boţogan a impresionat chiar de la debutul în Liga a 2a. Şi din ce am înţeles, mai există şi alţi juniori urmăriţi de preşedinte care ar putea semna rapid cu echipa mare.

Rămâne de văzut ce mai are de reproşat veşnicul manager Valeriu Răchită actualului Petrolul, ştiut fiind faptul că de fapt toate aceste presiuni sunt făcute din dorinţa sa de a ajunge la un salariu uriaş, plătit doar din bani publici.

Deci? Ce sfaturi mai ai Vivi pentru actualul staff al Petrolului? 



PS. Oricum chiar şi la victorie stafful actual este contestat, deşi în mod normal, rezultatele bune ar trebui aplaudate de toată lumea, indiferent de ranchiună sau de reproşurile personale. Dar, la Ploieşti totul este altfel...




 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro