Luni, 16 septembrie 2024 - 9:53:16
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


"Unicul" Vivi Răchită, noul sef al Secţiei Fotbal de la CSM Ploieşti!


30 iulie 2024

Permutări, schimbări, plimbări, totul cu "îngerii lui Volo" să fie bine si după încetarea mandatului de primar. Sau măcar să fie protejaţi puţin de posibila prigoană a noului primar Mihai Poliţeanu! 

În timp ce pentru secţia de gimnastică ritmică nu se găsesc soluţii, miliţianul pensionar Dănuţ Burghelea pregăteste numirea lui Valeriu Răchită, antrenor...de renume mondial care de vreo 14 ani nu a mai găsit o echipă pe care să o retrogradeze sau să o desfiinţeze, în funcţia de sef al Secţiei Fotbal de la CSM Ploiesti. 

Unii ar putea spune că în sfârsit Burghelea îl pune pe Vivi la muncă, după ce patru ani a fost...antrenorul fără echipă, antrenând doar declaraţiile făcute prin diverse emisiuni difuzate online, că la televiziunile normale nu prea mai are loc... De fapt, găselniţa este că Vivi va avea contract, cel mai probabil, pe  patru ani, nu pe câteva luni cum au ceilalţi antrenori din club, iar contractul va fi înregistrat oficial la Federaţia Română de Fotbal. Iar în cazul în care noului primar îi vine ideea să renunţe la serviciile unicului menajer, acesta să câstige în comisiile federaţiei plata tuturor salariilor din contractul înregistrat, iar în caz de neplată a acestor datorii, CSM se va trezi cu activitatea secţiei fotbal complet blocată. Cu alte cuvinte...golăneli marca Volosevici!  Bine, nu că secţia ar avea mari rezultate, aici funcţionând vreo 14 antenori, iar legitimaţi sunt aproximativ 200 de copii..., dar copiii nu sunt vinovaţi de incompetenţa celor care păstoresc vremelnic CSM-ul. 

Revenim cu detalii despre salariul pe care Vivi Răchită îl va avea în funcţia de sef secţie Fotbal. (Apropo postul nu cumva presupune studii superioare, eventual de specialitate? Sau ţine vraja cu ...licenţa PRO care este echivalentă cu studiile universitare??? )


PS. Asteptăm din partea CSM Ploiesti o informare publică despre jucătorii formaţi la CSM Ploiesti si transferaţi către alte cluburi, si despre grilele de formare încasate de clubul sportiv ploiestean în ultimii patru ani, la Secţia Fotbal. Dacă se poate si nu e deranjul prea mare...

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Hidroprahova


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 16 septembrie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro