Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 11:15:12
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


EXCLUSIV Cristi Vlad, preşedintele amator al Petrolului!


25 martie 2019

Stiri Actuale a fost singura publicaţie care a anunţat, astăzi, la ora 11.00 numele noului antrenor al Petrolului. Acum vă spunem că foarte curând Petrolul Ploieşti se va despărţi şi de preşedintele Cristi Vlad.

Dezastrul de la Petrolul Ploieşti are un singur vinovat: Cristi Vlad, preşedintele clubului. Vlad s-a transformat în numai trei ani dintr-un om ...simpatic, într-un tip care a reuşit să intre în conflict cu oamenii de fotbal din jurul Petrolului.

Cristi Vlad a uitat foarte repede că AJF Prahova, prin preşedintele Silviu Crangasu, a dus noul Petrolul fără nicio emoţie spre Liga a 3 a. Niciuna dintre echipele din judeţ nu au avut curajul de a se lupta (real!)  cu echipa susţinută de cea mai frumoasă galerie din România şi de AJF Prahova.

În acea perioadă, zi de zi, Cristi Vlad era prezent în birourile AJF, cuminte şi sfios, asculta tot ce i se recomanda de către şefii Asociaţiei de Fotbal pentru a câştiga campionatul şi cupa. Barajul de promovare în Liga a 3 a cu Tărtăşeştiul a fost doar o formalitate, iar preşedintele Petrolului era cel care îşi asuma laurii victoriei.

A urmat Liga a 3 a, iar după un tur neconvingător, cheia câştigătoare a reprezentat-o aducerea lui Romică Ciobanu, antrenorul contracandidatei de la Alexandria. Astfel, Petrolul nu a mai avut adversar, dar Cristi Vlad nu a recunoscut niciodată că ideea aducerii lui Ciobanu nu i-a aparţinut.

După promovarea în Liga a 2 a, a început schimbarea preşedintelui. De fapt, o vorbă veche din bătrâni spune să îi dai o funcţie importantă unui om, ca să îi vezi adevăratul caracter!

Toţi cei care au ajutat la promovarea succesivă a Lupilor Galbeni au fost îndepărtaţi şi a început DICATURA unui amator!

Amintim doar câteva episoade din noul Cristi Vlad. Cearta cu Vivi Răchită şi cu alţi oameni de fotbal din Prahova, conflictul continuu cu suporterii din Peluza 1 Ilie Oană sau minciunile electorale de la alegerile pentru şefia FRF, atunci când Vlad era în tabăra lui Ionuţ Lupescu, dar încerca să inducă în eroare actuala conducere a Federaţei, încercând un joc dublu. Acestor episoade i se adaugă schimbările de antrenori, transferurile mediocre care nu au adus plus valoare echipei, semn al lipsei de experienţe şi a infatuării prezidentului.

Acelaşi Cristi Vlad a încercat să controleze tot ceea ce se întâmplă pe stadionul Ilie Oană, uitând că arena sportivă nu este proprietatea clubului, ci a Primăriei, prin CSM Ploieşti. Surse din stadion ne-au povestit că preşedintele Petrolului verifică cine vede meciurile de la loje, cine a primit bilete la Tribuna 1 sau cine stă la masa presei.

Atitudinea ciudată  a preşedintelui Petrolului este un semn al lipsei sale de experienţă în sistem. Cristi Vlad nu a înţeles că oamenii de fotbal au relaţii şi prietenii cu staffurile altor echipe şi că nu este normal ca informaţiile despre ceea ce se întâmplă la Petrolul să ajungă extrem de uşor în tabăra contracandidatelor la promovare.

Ultima greşeală capitală a lui Cristi Vlad a reprezentat-o aducerea celor doi greci şi a jucătorului armean şi a altor transferuri ratate, ceea ce a dus la distrugerea visului suporterilor de a reveni în Liga 1, acolo unde este locul real al Petrolului Ploieşti!

Din păcate, anul acesta este prea târziu pentru ca suporterii să mai spere la Liga 1, dar poate că preşedintele Petrolului va accepta şi va recunoaşte că a făcut greşeli capitale şi inadmisibile pentru un conducător adevărat de fotbal.

Suporterii au dreptul să ceară şi să primească demisia lui Cristi Vlad! Petrolul Ploieşti are nevoie de un preşedinte cu experienţă, care să cunoască fenomenul fotbalistic şi care să lupte minut cu minut pentru promovarea în Liga 1! 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro