Luni, 29 aprilie 2024 - 2:50:28
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


FOTO/ VIDEO Cel mai mare Târg al mierii din România a început la Câmpina


17 februarie 2024


 

Cea de a 17 a ediţie a tradiţionalui Târg al Mierii se desfăşoară la Câmpina, la Casa Tineretului. Evenimentul este deschis până duminică, iar ediţia din acest an este cea mai amplă de până acum. Peste 130 de standuri destinate atât iubitorilor de miere, cât şi apicultorilor sunt răspândite pe aleile din jurul Casei Tineretului. În plus, găsiţi si câteva standuri cu produse tradiţionale de cea mai bună calitate. Brânzeturi de la Bistriţa, mezeluri din Ardeal, pâine de la Sfântu Gheorghe, dar si baclavale, sunt doar câteva din produsele pe care le puteţi achiziţiona în afară de miere de toate soiurile

„În acest an, avem 40 de standuri cu produse apicole, mai exact cu miere, peste 20 de standuri sunt cu lemn- rame şi utilaje necesare stupilor, 10 standuri sunt cu ceară şi peste 60 de standuri sunt cu materiale şi utilaje dedicate apiculturii. Putem spune că anul acesta este cel mai mare târg creat vreodată la Câmpina. Dacă până în pandemie aveam sub 80 de standuri, anul acesta, cu produsele tradiţionale apicole şi materiale, avem undeva la 130 de standuri. Este un târg naţional, dar avem producători cu materiale apicole şi din Ucraina, Republica Moldova şi din toată România”, a declarat Ana Maria Nicolae, presedintele Asociatiei Apicole Valea Prahovei.

Expozanţii oferă o gamă diversificată de produse, de la produse apicole obţinute direct din stupină, până la siropuri 100% naturale, care au la bază mierea, ceara, propolisul sau lăptişorul de matcă.

Stiri Actuale a transmis live festivitatea de deschidere a Târgului Mierii de la Câmpina




Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro