Vineri, 26 aprilie 2024 - 12:16:10
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


VIDEO Lecţia lui Teodorescu la alegerile de la AJF Prahova! Omul de fotbal şi-a reabilitat numele!


7 august 2021

Omul de fotbal Adrian Teodorescu a candidat pentru un post de vicepreşedinte al AJF Prahova. A decis pe ultima sută de metri că doreşte să candideze şi şi-a depus dosarul pe data de 19 iulie, la ora 10.30, cu doar o jumătate de oră înainte de închiderea perioadei...oficiale...de depunere a candidaturilor. 

Teodorescu a reuşit astfel să le închidă gura tuturor celor care, pe la colţuri sau în faţă, spuneau că este persona non grata şi că nu are dreptul de a ocupa nicio funcţie în fotbalul românesc. Ba mai mult, unii băteau monedă pe faptul că nu ar trebui nici măcar primit pe vreun stadion din România. În realitate, suspendarea lui Teo a fost  ANULATĂ  în data de  25 ianuarie 2010, de către Adunarea Generală a FRF, la propunerea lui Marius Stan.

Şi deşi au trecut 11 ani de atunci, cârcotaşii încă susţineau că Teodorescu nu ar avea ce să caute în fotbal! Nu comentăm faptul că, spre exemplu, şi o persoană care a fost condamnată pentru tâlhărie la o pedeapsă cu executare, după o anumită perioadă are cazierul curat, şi poate ocupa orice funcţie publică, dar în cazul lui Adrian Teodorescu, reablitarea nu era recunoscută de cei care se tem de personalitatea puternică a lui Teo sau de priceperea sa de bun organizator în fotbal.

Acceptarea candidaturii sale a fost o dovadă clară a faptului că din acest moment asocierea numelui său cu statutul de persona non grata este o simplă calomnie şi că poate candida la orice funcţie doreşte în fotbalul din România.

Discurs demn de Oscar

Deşi toată lumea îl recomandă ca fiind un...scandalagiu, Teodorescu a dărâmat şi acest mit prin discursul său din faţa Adunării Generale a AJF Prahova, eveniment care a avut loc vineri, 6 august. Calm, echilibrat, uşor emoţionat, Teo şi-a început discursul spunând că cel mai mult îşi doreşte ca Petrolul să promoveze în Liga 1 cu Costel Lazăr, preşedinte, şi Tavi Grigore, vicepreşedinte!  A continuat mulţumindu-le oamenilor care au avut întotdeauna încredere în el, indiferent de bârfele din fotbal. Şi i-a nominalizat la această categorie pe Alin Moldoveanu, primarul municipiului Câmpina, pe avocatul George Botez, despre care a spus că a verificat temeinic legalitatea candidaturii sale, pe Vasile Diaconu, primarul comunei Măgurele, pe Nicu Negoiţescu, primarul de la Gornet şi pe Aurel Constantin, primarul comunei Iordăcheanu. Şi nu în ultimul rând i-a mulţumit juristului specializat în sport, Bogdan Filcea, pentru faptul că a fost întotdeauna alături de el. 

Viziunea lui Teodorescu pentru fotbalul din Prahova

Teodorescu şi-a prezentant propunerile pentru dezvoltarea fotbalului din Prahova, una dintre cerinţele dosarului de candidatură la funcţia de vicepreşedinte fiind depunerea unui astfel de proiect. O anomalie a actualului Statut al AJF Prahova, pentru că un astfel de proiect este solicitat doar pentru funcţia de vicepreşedinte, nu şi pentru cea de preşedinte! Iar un minus este faptul că cei doi contracandidaţi ai săi, Teodor Negoiţă şi avocatul Cătălin Popescu, nu au prezentat astfel de proiecte, fiind totuşi votaţi cu majoritate de voturi. Este un semn că în fotbalul din Prahova contează mai puţin ideile pentru modernizarea activităţii fotbalistice şi mai mult dacă vectorul tău de imagine şi şeful tău de campanie este însuşi veşnicul preşedintele al AJF Prahova, Silviu Crângaşu! 

Printre propunerile lui Adrian Teodorescu s-a numărat susţinerea centrelor de copii şi juniori, în special prin eliminarea taxelor de arbitraj şi de observatori, dar şi a taxelor pentru legitimare sau a vizelor anuale! Teodorescu a mai propus şi un parteneriat cu Consiliul Judeţean Prahova, după modelul judeţelor Alba sau Arad, parteneriat în urma căruia să fie eliminate taxele pentru arbitraj şi observatori şi pentru echipele de seniori.

Propunerile lui Teo nu au fost agreate, sau mai bine spus nu au fost auzite, de delegaţii la Adunarea Generală, care aveau lecţia dictată dinainte şi nu aveau voie să aibă  schimbări de viziune! 

Oricum, Adrian Teodorescu a reuşit o mare victorie vineri, 6 august! A scăpat de titlul de singurul om declarat persona non grata în fotbalul din România şi a demontrat că este un om elegant, care deţine o calitate morală rară, aceea de a le putea mulţumi public celor care sunt alături de el! 

Discusul integral al lui Adrian Teodorescu la Adunarea Generală a AJF Prahova, din 6 august 2021, îl puteţi urmări în clipul de mai jos.

Noi spune doar: CHAPEAU BAS, TEO! 


PS. Noua echipă de conducere a AJF Prahova este formată din Silviu Crângaşu, preşedinte, şi din Teodor Negoiţă şi Cătălin Popescu, vicepreşedinţi. 
 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro