Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 12:19:56
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


O nouă victorie pentru Petrolul! Bravo, Lazăr & CO! VIVI, adio!


12 septembrie 2021

Şase victorii succesive! De mult, Petrolul nu a mai arătat atât de bine! De mult, Petrolul nu a mai arătat atât de frumos, de echilibrat, de sigur în teren. 

Iar totul pleacă de la încrederea pe care elevii lui Nae Constantin au căpătat-o în ei. Încredere la care contribuie din plin şi modul în care preşedintele Costel Lazăr conduce clubul.

Oamenii de fotbal (cei care pricep cu adevărat fenomenul...nu cel meteorologic...) au înţeles din meciul de la Slobozia că Lazăr îşi face cu adevărat datoria de preşedinte şi duce clubul spre promovarea în Liga 1. Promovările se realizează cu adevărat atunci când preşedintele clubului are mână liberă să decidă în tot ceea ce priveşte echipa, fără a cere sfatul unor şefi şi fără a asculta ordinele anumitor persoane. 

La Slobozia s-a văzut că ACS Petrolul 52 este pe drumul spre Liga 1 şi are toate condiţiile necesare promovării. Antrenor, lot, galerie, suporteri, determinare pe teren şi, ceea ce este cel mai important, rezultate. 

În acest moment, după şase victorii frumoase, nimeni nu are dreptul de a contesta activitatea echipei ACS Petrolul 52. Şi atenţie! Discutăm despre un club de fotbal 100% privat, fără bani publici şi fără interese personale ale unor politicieni. 

Aşa că Vivi, lasă echipa să se antreneze pentru Liga 1! 

 
 

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro