Luni, 29 aprilie 2024 - 5:40:32
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


INEDIT Cine l-a însoţit pe Cristi Vlad la meciul Petrolului de la Oradea FOTO


16 aprilie 2019

Preşedintele Cristi Vlad a mers la meciul Petrolului de la Oradea, însoţit de un personaj controversat. De fapt, cel despre care vorbim este un individ omniprezent în preajma celor din staff-ul Lupilor Galbeni.

Se zvoneşte că este şeful de protocol al clubului, un necunocut, care nu a jucat niciodată fotbal, dar care îşi arogă drepturi de mare cunoscător. Mai mult se comportă de parcă stadionul Ilie Oană ar fi proprietatea sa personală sau proprietatea clubului de fotbal şi nu al Primăriei. Spre exemplu, cel despre care vorbim verifică personal invitaţiile la lojă şi se interesează permanent cine şi unde are bilet la meciurile oficiale sau neoficiale....

Vorbim despre Angelin Mateescu a cărui principală calitate este cea de ...."băiatul lui tata", tata fiind Valentin Mateescu, fostul secretar al clubului din epoca Luca-Bercea, cel care avea misiunea de...spion principal, adică în traducere trebuia să informeze şefii despre tot ceea ce se întâmplă în club. Adică în traducere, talentul tatălui s-a transmis genetic şi la fiu!

Aşadar, când mergeţi la stadionul Ilie Oană pregătiţi-vă să fiţi verificat de Angelin şi dacă i se pare ceva în neregulă riscaţi să fiţi evacuat chiar dacă aveţi invitaţie, bilet, abonament sau acreditare de presă.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro