Luni, 15 aprilie 2024 - 3:32:23
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Petrolul: 1 din 4!


2 decembrie 2019

Conform ultimatumului dat antrenorului Flavius Stoican de către preşedintele Marius Stan, Petrolul trebuie să acumuleze 4 puncte din meciurile cu Metaloglobus (meci disputat luni seară),  precum şi din deplasarea de la UTA Arad.

După un meci marca Stoican, cu atacuri sterile şi lipsă de atitudine a jucătorilor,  partida cu echipa ploieşteanului Măldărăşanu s-a încheiat cu un scor alb.

"Suntem în grafic" acestea au fost cuvintele pe care le-am auzit exact acum un an ( şi dacă tot am fost în grafic am ratat promovarea).  "Suntem în grafic" acestea vor fi cuvintele pe care le vom auzi şi acum .

Daca am luat un punct din cele 4 înseamnă că vom câştiga la UTA şi Stoican & comp.  vor respecta ultimatumul lui Marius Stan. Teoretic!.

După istoria meciului UTA - Petrolul din returul sezonului trecut, când deşi eram conduşi cu 2-0 în min 25,  am câştigat cu 3-2, este posibil să câştigăm la Arad ( că  şi anul trecut). Dar nu putem uita că în tur, echipa lui Stoican a pierdut cu 3-0 pe teren propriu în faţa arădenilor!

Despre meciul disputat în această seară nu este cazul sa spun decât atât: un mare ZERO!

Aştept meciul de la Arad şi după fluierul final al partidei, probabil voi publica lucruri pe care multă lume nu le ştie sau nu vrea să le ştie.

Până atunci: cu Petrolul tot înainte!!!

Voi toţi din club staff, jucători, finanţatori, absolut toţi sunteţi trecători, ca şi noi fanii dar...

Petrolul nostru e nemuritor
Peste toţi deasupra tuturor
Orice ar fi oriice s-ar întâmpla
 Asta e tradiţia....


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on FacebookISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 12 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro