Duminică, 28 aprilie 2024 - 2:09:15
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Peluza 1 "Ilie Oană", donaţie de suflet pentru Petrolul Teleajen!


30 august 2019

Peluza 1 Ilie Oană demonstrează, încă o dată, că înţelege ce înseamnă pasiunea pentru fotbal şi nevoia de a dărui bucurie şi fotbaliştilor amatori.

De o donaţie...mai altfel au avut parte fotbaliştii de la Petrolul Teleajen care au primit din partea suporterilor din Peluza 1 Ilie Oană tricourile purtate de jucătorii Lupilor Galbeni, sezonul trecut, la meciul împotriva celor de la Daco-Getica. La finalul acelui meci pierdut de Petrolul, suporterii le-au cerut tricourile jucătorilor aflaţi atunci pe teren.

"După meciul de sezonul trecut împotriva celor de la Daco-Getica, înfrangerea aceea ruşinoasă care cel mai probabil ne-a costat promovarea, tricourile jucătorilor au fost donate echipei Petrolul Teleajen. Băieţii sunt mândrii şi foarte încantaţi sa poarte aceste culori. Baftă în noua ediţie de campionat!", au scris pe pagina de Facebook, suporterii din Peluza 1 Ilie Oană.

Petrolul Teleajen joacă în Superliga B, iar tricourile au fost purtate în primul meci împotriva Mefin Sinaia, scorul final fiind de 1-1.



 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro