Marţi, 19 martie 2024 - 6:45:33
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Consilierul din umbra Veoliei!


30 octombrie 2019

Multă lume se întreabă ce mai face fostul preşedinte al echipei Petrolul, marele dinamovist, Cristi Vlad . Ei bine, acesta a ajuns sa faca naveta la sediul VEOLIA din capitală.

Are statut de consilier, şi ne întrebăm dacă se ocupă d partea contabila, pentru că acolo se pricepe mult mai bine decat la fotbal.

După ce a condus hazardat, dezastruos si falimentar clubul anul trecut, ratând promovarea, acum face pe şeful din umbră al echipei de fotbal, de parcă se şi pricepe la aşa ceva. Spre exemplu, a cam  venit vremea ca salariile antrenorilor de la Centrul de Copii si Juniori sa fie mărite, dar nu se poate deoarece nu este de acord consilierul Cristi Vlad, ajuns acum un fel de amicul bun la calcule, sfatuitorul din umbră!

Supărător este faptul că încearcă sa se agaţe de orice speranţă, pentru a  rămâne în anturajul Veolia si în preajma echipei de fotbal.

Dacă tot se opune majorării salariilor celor care muncesc toata ziua cu copii si juniorii, atunci o sa i reamintim ce sume uriaşe a cheltuit anul trecut cu fotbalişti aduşi pe genunchi, bani care ar fi fost suficienţi pentru finanţarea unei grupe de copii.

 Marele Dinamovist a ajuns ca o muscă beată , care tot bâzâie, în stânga şi în dreapta, în încercarea disperată de a  arăta tuturor , ca in continuare are un cuvânt greu de spus în viaţa Petrolului.

Dacă tot se crede şeful din umbră si încearcă să îşi impună deciziile , atunci să-l vedem in tribune pe Ilie Oana si suntem curioşi care va fi reactia suporterilor atunci când îl vor întâlni.

Bineinteles, că ştim si cercul lui de influenţă pe care încearcă in continuare să-l conducă si sa demonstreze că atâta timp cat Veolia finanţează echipa , acest amator anonim va rămâne şeful suprem! Calităţile sale au rămas si vor rămâne pe veci aceleaşi si anume cele ale unui trădător, ale unui conducător de fotbal amator, habarnist la transferuri , sluga financiară şi cel mai important aspect, fost jucător la Dinamo Bucureşti.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro