Joi, 25 aprilie 2024 - 12:29:34
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


FOTO La Sinaia am descoperit şi târgul Happy Market


6 noiembrie 2022

Sâmbătă seara am decis să fugim câteva ore la Sinaia pentru a respira câteva ore aer curat şi să ne relaxăm puţin după o săptămână grea. Surprinzător, DN1 a fost liber ca şi când stelele se aliniau ca să ajungem repede  în staţiunea de munte. 

Ajunşi în Sinaia, m-a surprins forfota de pe trotuarul din zona Primăriei. O mulţime de corturi şi foarte multă lume. Am parcat maşina şi am plecat în inspecţie aşa cum îi stă bine oricărui ziarist. 

Am fost surprinsă să regăsesc o mulţime de prieteni printre cei din târg. Am regăsit minunatele produse cosmetice de la AllDay-ul Iulianei Petrişor, pe ploieşteanca Sorina cu o mulţime de obiecte senzaţionale, dar şi minunatele baclavale ale lui Răzvan de la Sorana Dolce Art.

Vorbim despre Happy Market şi am fost surprinsă să descopăr că „mama” târgului este Cristina Gheorghiu, fostă şefă la Antena 1 Sinaia (în perioada în care presa chiar era presă!), transformată acum în antreprenor. 

Şi cum ziariştii când se regăsesc sunt asemeni puscăriaşilor care mai stau câteva ore în faţa penitenciarului la eliberare ca să mai deapăne poveşti, am plecat cu Cristina într-o prezentare a Târgului ei, plin de tot felul de minunăţii (produse alimentare ca la mama acasă, obiecte handmade care de care mai deosebite)

Am descoperit (printre multe altele) o ciocolată de casă senzaţională (asemănătoare cu cea pe care o facea mama când eram copil). Nu mi-am închipuit niciodată că poţi face ciocolată de casă cu ghimbir sau lavandă şi să fie mult mai bună decât orice ai gustat până acum. Dacă mergeţi astăzi la Sinaia opriţi-vă să gustaţi produsele celor de la Chocohause. Sigur le veţi căuta în orice târg de profil de acum.

Castane coapte, gogoşi, suc de mere fier cu scorţişoară, baclavale, brânzâ, mezeluri din vânat sau Mangaliţa, vin de Panciu, miere, brânză de la Bistriţa, pâine de Harghita şi multe alte minunăţii le puteţi descoperi şi duminică la Sinaia.

Şi musai căutaţi-o pe Cristina, ziarista devenită antreprenor. Cu ea târgul este mult mai interesant!



PS. Acest text nu este unul publicitar. Este pur şi simplu o recomandare de weekend pentru cei care sunt încă pe Valea Prahovei.  






























 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro