Marţi, 19 martie 2024 - 4:40:38
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Documentele privind angajarea lui Vivi Răchită la CSM Ploieşti sunt secrete!


17 ianuarie 2021

La finalul anului 2020, Stiri Actuale publica un articol privind angajarea ilegală a lui Valeriu Răchită la CSM Ploieşti. Aşa cum scriam şi în alte articole, în urma mai multor ameninţări (pe care le vom publica la un moment dat!) am decis să trimitem o solicitare în baza Legii 544/2001 privind liberul acces la informaţiile de interes public, atât către CSM Ploieşti, cât şi către Primăria Ploieşti.

Am solicitat atât copia contractului lui Valeriu Răchită (cu respectarea normelor GDPR), precum şi copia procesului verbal a Comitetului de Coordonare al CSM Ploieşti în care a fost decisă angajarea acestuia în funcţia de consilier al directorului general.

Am cerut detalii privitoare atât la sumele cheltuite pentru aşa zisa mentenanţă a gazonului de pe arena ploieşteană, dar şi valoarea compensaţiilor acordate de către clubul municipalităţii diverşilor chiriaşi care utilizează stadionul. Nu de alta, dar la cum arata gazonul la ultimul meci disputat pe Ilie Oană, ai fi zis că (cel puţin în zona porţilor) joci fotbal pe plaja de la Copacabana... Şi asta, deşi în acest moment, la stadion se bat cap în cap TREI şefi! Dar ce să îi faci, dacă iarba nu creşte neudată şi dacă acceptăm contracte de mentenanţă în care firma ne asigură DOAR substanţele necesare, iar lucrările sunt făcute de....angajaţii stadionului!!!!

Mai mult, într-o emisiune la postul local Ploieşti TV, primarul Andrei Volosevici, bunul prieten al lui Vivi Răchită, a recunoscut că ...postul de consilier al directorului CSM Ploieşti NU EXISTĂ ÎN ORGANIGRAMA CLUBULUI şi că fostul fotbalist ar fi ...doar antrenor pe la club!!!!!

Afirmaţiile sunt uluitoare având în vedere atât comunicatul oficial al CSM Ploieşti, trimis inclusiv presei centrale, cât şi declaraţiile lui Vivi Răchită pe la diverse emisiuni TV (atât în presa locală, cât şi în cea centrală) în care se prezenta drept...consilier pe probleme de sport la CSM Ploieşti!

Oare avem de a face cu un nou caz Dragnea, adică în traducere un angajat care nu prestează niciun fel de activitate, dar este plătit pe baza unor rapoarte false? Nu de alta, dar dacă ar fi angajat ca antrenor, rapoartele de activitate ale "antrenorului Răchită" ar trebui să fie contrasemnate de şeful secţiei fotbal....

În aceste condiţii, cerem încă o dată PUBLIC răspunsurile la solicitarea noastră în baza legii 544/2001, urmând a publica integral aceste răspunsuri! Nu de alta, dar ploieştenii ar cam trebui să ştie ce se întâmplă cu banii alocaţi din bugetul local către CSM Ploieşti.

Poate că noul director, Constantin Grigore, un tip extrem de corect şi de atent la modul în care este cheltuit banul public, îi va grăbi pe responsabilii CSM Ploieşti în redactarea răspunsului la solicitarea noastră. Oricum, îi urăm succes în activitate şi sperăm să facă faţă caracatiţei de la clubul sportiv al municipalităţii şi să nu fie deja..."pus cu botul pe labe", aşa cum deja se laudă diverse persoane din CSM...


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro