Marţi, 19 martie 2024 - 5:49:21
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Stiri Actuale câştigă DEFINITIV procesul cu Valeriu Răchită! Răchită, angajat ILEGAL la CSM Ploieşti!


14 septembrie 2022

Sentinţă definitivă a Tribunalului Prahova în procesul pe care Valeriu Răchită l-a intentat publicaţiei noastre în urma articolelor în care dezvăluiam că managerul a fost angajat la CSM Ploieşti pe un post pe care nu există şi nu a existat niciodată în organigrama clubului sportiv! 

CITEŞTE ŞI: 

Vivi Răchită a încercat să închidă Stiri Actuale, dar judecătorii au decis că "managerul" chiar este angajat ILEGAL la CSM Ploiesti!


Managerul ne-a dat în judecată anul trecut motivând că articolele noastre cuprind inexactităţi şi i-au afectat viaţa privată şi cariera. Au urmat zile de înfăţişări în faţa judecătorului de la Judecătoria Ploieşti, care în final a decis că toate articolele noastre au fost bine fundamentate şi că, într-adevăr Răchită a fost angajat la CSM Ploieşti pe un post care nu există! 


CITEŞTE ŞI: 

VIDEO/ INCREDIBIL! Cine minte? Ce caută Răchită la CSM Ploieşti? Volosevici spune adevărul!


Ca să vă reamintim povestea, Stiri Actuale a publicat în 2020 şi în 2021 mai multe articole în care atrăgeam atenţia că Răchită ocupă ilegal o funcţie plătită din bani publici, ba mai mult se foloseşte de numele primarului Andrei Volosevici pentru a-şi rezolva diverse probleme! 

Supărat că nu răspundem comenzilor sale, Răchită ne-a dat în judecată, minţind inclusiv în faţa judecătorului! Ba mai mult, a fost contrazis chiar de martorii săi (două persoane angajate la CSM Ploieşti pe funcţii de conducere!!!). În urma audierilor şi a studierii probelor, judecătorul a decis că ARTICOLELE NOASTRE SUNT REALE!!!! 

Aşteptăm reacţia primarului Andrei Volosevici, care ar trebui să sesizeze ilegalitatea şi să ceară recuperarea banilor primiţi de Răchită, cel puţin pentru perioada în care în contractul său a scris că este consilier al directorului CSM Ploieşti! 

Iar dacă primarul nu vede ilegalitatea, poate o vor vedea alţii, care chiar preţuiesc banul public! 









 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro