Marţi, 19 martie 2024 - 11:55:05
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


FOTO Averi pe spatele refugiaţilor ucrainieni! Lista băieţilor deştepţi din Ploieşti este deschisă de seful Poliţiei Locale, Cătălin Albu!


10 martie 2023

Unii oameni par a fi născuţi în zodia smecheriei. Sau reiese din ceea ce se întâmplă prin administraţia ploieşteană. Ultimul tun îl reprezintă banii din cazarea refugiaţilor ucrainieni. Bani frumoşi, care au adus averi în buzunarele celor isteţi sau mai bine spus celor care au putut să se orienteze rapid.

Tabelul centralizator al celor care încasează lunar bani din partea statului român pentru cazarea şi masa ucrainienilor este plin de angajaţi sau rude ale angajaţilor Primăriei Ploieşti sau din instituţiile subordonate municipalităţii. 

Lista este deschisă de Cătălin Albu, directorul Poliţiei Locale Ploiesti, care primeste bani pentru hrana si cazarea a trei ucrainieni. Gurile rele susţin că în apartamentul respectiv ar locui sora si cumnatul şefului de la Locală, dar vom reveni cu un articol special pe acest subiect.

Pentru că nu poţi să plăteşti nişte bani doar pe simple declaraţii, verificările pentru a confirma existenţa ucrainienilor sunt făcute de reprezentanţii Poliţiei Locale, instituţie condusă chiar de Cătălin Albu, soţul administratorului public al Ploiestiului Simona Albu şi naş al primarului Andrei Volosevici. 

Verificările sunt făcute de reprezentanţii serviciului de evidenţă a persoanelor din Poliţia Locală Ploiesti, departament condus de Daniel Florea, care şi el încasează bani pentru găzduirea şi masa a 7 refugiaţi (vreo 12.000 de lei lunar!!) Daniel Florea, fost sef al SRI a fost declarat incompatibil de către ANI! 

Pe listele celor care primesc bani pentru găzduirea ucrainienilor fugiţi din calea războiului îi regăsim şi pe Aurelian Frusinoiu, preotul paroh de la Catedrala Sfântul Ioan Botezătorul, pe Mircea Drăghici, directorul de marketing al clubului Petrolul, dar şi pe Dan Gâdiuţă, nu ştim dacă este vreo rudă a Cristinei Gâdiuţă fosta sefă de la SPCLEP, in prezentă sefă a Direcţiei Juridice din Primăria Ploiesti. (domnul incasează o sumă frumuşică: 35.000 lei/lunar). 

În total, statul român a decontat pentru cazarea si masa refugiaţilor cazaţi în Ploiesti suma de 727090 lei. 

Vom reveni cu amănunte pentru că lucrurile sunt extrem de interesante. 







 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro