Marţi, 23 aprilie 2024 - 6:18:36
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


La Breaza începe a treia ediţie a Festivalului de folk "Om Bun"


27 martie 2023



"Atunci când cântecul se isprăveşte-n cuvinte, muzica e folk. Atunci când tăcerea sufletului e o ispravă a muzicii, cântecul e folk.“


Primăria Oraşului Breaza, Centrul Cultural „Ion Manolescu”, în parteneriat cu Asociaţia Culturală „Tatiana Stepa” organizează, în perioada 29-30 martie 2023, ora 18,00, a treia ediţie desfăşurată la Breaza, a Festivalului de folk „Om Bun”.

Spectacolul în memoria lui Victor Socaciu va avea loc, ca şi precedentele ediţii organizate la Breaza, în Sala Amfiteatru a Primăriei Oraşului Breaza şi va strânge o serie de artişti de excepţie, cum ar fi: DUCU BERTZI, SORINA BLOJ, DAVID GABRIEL, ADRIAN BEZNA, ANGELA MARIESIU, MAJOY GYOZO, MIRCEA VINTILA, LAURENTIU CAZAN, CRISTIAN BUICA, 
FLORIN SASARMAN, VALI PETCU.
Costul unui bilet este de 35 de lei, iar biletele se pot achiziţiona de la Centrul Cultural "Ion  Manolescu" şi de la sediul Primăriei Oraşului Breaza. 



Încă de la prima ediţie, Festivalul de Folk “Om Bun” a fost primit cu multă deschidere de către public, strângând sute de oameni, iar Primăria Oraşului Breaza îşi doreşte să ducă mai departe această poveste începută în anul 2021 alături de  îndrăgitul artist Victor Socaciu.

“Acest festival reprezintă un mare câştig pentru viaţa culturală a oraşului, pentru întreaga comunitate brezeană şi ne dorim ca acest festival să devină o tradiţie la Breaza!”, a declarat Bogdan Novac, Primarul Oraşului Breaza.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 23 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro