Joi, 25 aprilie 2024 - 4:32:23
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Se poate şi la Ploieşti! Fotbal, handbal, tot aia e!


24 aprilie 2021

V-aţi gândit vreodată care este asemănarea dintre fotbal şi handbal? Dar dintre fotbalul masculin şi handbalul feminin? Cu siguranţă veţi spune....mingea este tot rotundă! 

Probabil aşa au gândit şi şefii unei echipe de handbal, care l-au uns mare şef pe liderul unor fotbalişti....mulţi fotbalişti....Iar marele lider deja a început să se laude cu ce performanţe va face el în sala de handbal, cum va pune el deoparte bănuţi pentru diverse fantezii.

Naşpa este că personajul nostru nu a avut niciodată tangenţă cu sportul feminin şi nici cu handbalul, iar postul este unul călduţ şi pur politic, excelent pentru un veritabil traseist politic....Nu de alta, dar sunt legendare pozele cu un fost senator din munţi sau plimbările lui prin diverse partide, mai mari sau mai mici, conduse de miniştri sau parlamentari.

Suntem curioşi dacă nu cumva vom asista la o fuziune între cele două sporturi, fuziune benefică mai ales în perioada aceasta în care pandemia ne chinuie şi reduce profiturile şi investiţiile....

Şi dacă tot nu aţi înţeles ce au în comun fotbalul şi handbalul, vă mărturisim că..nici noi nu prea ştim....Vom fi atenţi la activitatea politrucului de mucava şi vă vom explica şi vouă când vom înţelege...Deocamdată aşteptam să se facă...4.05!!! 


ACEST TEXT ESTE UN PAMFLET ŞI TREBUIE TRATAT CA ATARE...ORICE ASEMĂNARE CU PERSONAJE REALE ESTE....PUR ÎNTÂMPLĂTOARE ....


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro