Luni, 29 aprilie 2024 - 10:16:37
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Ziua Z la CSM Ploiesti! Cine câştigă?


7 noiembrie 2023



Tensiuni extraordinare la CSM Ploiesti. Comitetul de Coordonare al clubului va adopta mai multe măsuri de reorganizare a clubului. Si dacă pe partea de personal administrativ este nevoie de o nouă organigramă, deci nu poate fi făcută rapid, in ceea ce priveste structura sportivă, reorganizarea poate fi decisă de Comitetul format din consilieri locali. 

Astfel, pe ordinea de zi avem o reorganizare din temelii a Secţiei Fotbal, cea mai neperformantă secţie a clubului. Locul in care s-au aciuiat 12 antrenori, desi legitimati mai sunt aproximativ 200 de copii. Secţie în care il regăsim pe Valeriu Răchită, antrenorul fără echipă, cel care se ocupă doar cu....participarea la show-urile video ale publicatiilor online de sport. 

Conform surselor din CSM, vor rămâne doar sase antrenori, restul plecând acasă, în frunte cu Răchită. E drept că Vivi bate usile liderilor PNL în încercarea de a-si salva....biroul de la stadion, birou pe care îl ocupă ilegal!  Si cele trei posturi de metodisti vor dispărea din schema Structurii Sportive a CSM Ploiesti. 

In contrapartidă, primarul Andrei Volosevici pregăteste revocarea Mirelei Limboseanu din funcţia de director. Iar pentru a-l păstra pe deja faimosul Patrick Scorus in postul de consilier personal al primarului Volosevici, noul director va fi Irinel Burghelea, politist pensionar, care are o experientă sportivă....extrem de "vastă"! Omul nu stie nici măcar care este diferenţa intre mingea de handbal si cea de fotbal, dar are timp să înveţe în cele sase luni cât rezistă un director nou la CSM Ploiesti. 

Nu doar Mirela Limboseanu va părăsi CSM-ul, ci...surpriză...si adjunctul Lucian Rădulescu. Conform surselor din Primărie, Rădulescu va fi mutat prin dispozitia primarului, pentru 6 luni, la Parcul Constantin Stere sau la Parcul Municipal Vest. Pe locul de adjunct va veni un experimentat in CSM, Stefan Grozea, cel care l-a adus pe Vivi Răchită în CSM pe un post care nu exista în organigrama clubului: consilier personal al directorului general al CSM. 

Vom urmări desfăsurarea forţelor si vă vom ţine la curent cu schimbările din club. Până atunci "prietenii" lui Răchită au "pictat" iar zidurile din jurul stadionului cu...mesaje de iubire necondiţionată pentru unicul manager din Ploiesti! 


PS. In emisiunea lui Horia Ivanovici, Răchită si-a autodenunţat traficul de influenţă pe care îl practică permanent: "Principalii contestatati ai mei sunt doi autointitulati lideri ai Peluzei Ilie Oană, culmea pe care eu i-am ajutat in viaţă. Unul este angajat la CSM, deci coleg cu mine, iar celălalt la Petrolul. Ambii au fost angajati de mine, după ce am discutat cu sefii institutiilor", a declarat Vivi Răchită. Pe bune? Nu stiam că există si VIVI-JOBS! Chiar nu se sesizează nicio autoritate în legătură cu afirmaţiile publice ale antrenorului fără echipă? 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro