Vineri, 19 aprilie 2024 - 4:27:16
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Alegerile din fotbalul prahovean, între ilegalităţi şi monitorizarea FRF!


5 august 2021

Alegerile pentru noua conducere a AJF Prahova se vor desfăşura pe un butoi de pulbere. Dar şi sub umbrela mai multor nelegalităţi din Statutul Asociaţiei. 

Mai mult, Silviu Crângaşu şi apropiaţii lui au reuşit o boacănă unică în fotbalul românesc: au uitat să invite oficialii FRF pentru a asista la alegeri, aşa cum s-a întâmplat în toate judeţele din România unde au fost organizate scrutinuri pentru desemnarea unor noi echipe de conducere. 

Surse din fotbal susţin că Adunarea Generală va fi monitorizată de către reprezentanţii FRF care au fost sesizaţi cu anumite practici anormale care se petrec în Prahova. Există mai multe sesizări depuse la Federaţie care conţin dovezi de necontestat despre modul în care sunt îndemnate echipele să voteze doar anumiţi candidaţi. Se pare că s-a recurs la ameninţări, acolo unde vorba bună nu a funcţionat, sau la promisiunea anumitor privilegii pentru diferite cluburi sportive. În plus, foarte multe cluburi nu au fost invitate la Adunarea Generală, iar în acest moment nu se cunoaşte numărul real al echipelor cu drept de vot, care îşi vor trimite delegaţii la alegerea noii echipe de conducere a fotbalului prahovean

Dacă zvonurile se dovedesc a fi adevărate, s-ar putea să asistăm la cel mai scurt mandat în fruntea AJF Prahova. 

Adunarea Generală a AJF Prahova are loc vineri, 6 august, începând cu ora 17.00, la Restaurant Best din Ploieşti. 

Vom reveni cu amănunte, dar şi cu dezvăluri despre posibilitatea de anulare a rezultatului votului din cauza neconcordanţelor dintre statutul AJF Prahova şi cel al FRF. 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on FacebookISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro