Marţi, 19 martie 2024 - 10:15:07
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


FOTO Reguli? Protocoale? Şcoala de Fotbal Toader nu are aşa ceva! Sport în Parcul Municipal Ploieşti doar pentru cei cu prieteni şmecheri!


1 iunie 2020

 

Protocolul de reluare a antrenamentelor încheiat de Ministerul Sănătăţii şi Ministerul Tineretului şi Sportului impune reguli clare, drastice, destul de greu de respectat chiar şi de către echipele profesioniste din Liga 1 şi Liga a 2 a.

Se discută despre reluarea antrenamentelor, iar la cluburile de copii şi juniori, acolo unde competiţiile au fost deja suspendate regulile spun că au voie maxim 4 sportivi la un antrenament, că trebuie respectată distanţa de 6 metri dintre copii, că înainte de intrarea în baza sportivă copiilor le este măsurată temperatura, că există dezinfectanţi, că sunt ţinute registre stricte cu persoanele prezente la antrenament. Protocolul mai spune că părinţii nu au voie să pătrundă în baza sportivă şi că se lucrează cu mingea, doar individual! (adică în traducere...fiecare copil vine cu mingea de acasă şi nu o dă sub nicio formă altui coleg de antrenament)

Dar, după cum ne-am obişnuit, la Ploieşti regulile nu există!

Fotografiile primite de la cititorii Stiri Actuale sunt făcute în Parcul Municipal Vest, luni 1 iunie, ora 19.30! Antrenament al Şcolii de Fotbal Toader, o şcoală privilegiată, am putea spune. E singura echipă care a avut voie să îşi amplaseze un container-vestiar lângă terenurile de fotbal din Parcul Municipal Vest. Cu permisiunea cui? Nimeni nu ştie...Ştim doar, spre exemplu, că şi CSM Ploieşti ar fi vrut un astfel de container-vestiar (există chiar şi părinţii care doresc să doneze o astfel de baracă) dar...nu s-a putut...nu e voie...

Revenind la antrenamentul de luni seară, imaginile sunt frustrante pentru toate şcolile de fotbal din Ploieşti. Şi vorbim aici despre CSM Ploieşti, Petrosport sau Petrolul. Toţi stau şi se uită cu jind, citesc regulamentele şi speră să vină şi decizia care să le dea voie să revină la antrenamente....

"Este bătaie de joc. Distanţare socială, nu există, părinţii sunt pe marginea terenului, mingea umblă de la un copil la altul....Să înţeleg că dacă eşti prieten cu primarul Adrian Dobre ai voie orice? Este la fel ca la fotografia cu premierul Orban la un pahar de whisky cu miniştrii în sediul Guvernului? Nu înţeleg unde este Poliţia, Poliţia Locală, Jandarmeria. Cine amendează încălcarea aceasta a protocoalelor? Chiar legile sunt făcute doar pentru unii? ", ne-a spus supărat unul dintre cititorii care ne-au trimis fotografiile.

Oricum sperăm că imaginile vor fi văzute şi de reprezentanţii Prefecturii Prahova, ai DSP, ai Primăriei Ploieşti şi ai altor instituţii care trebuie să verifice la respectarea protocoalelor şi ordonanţelor oficiale emise pentru a împiedica răspândirea coronavirusului!

Nu de alta, dar ceea ce se întâmplă în Parcul Municipal Vest este revoltător şi nu vrem să credem că este adevărat zvonul potrivit căruia fiul primarului liberal invată fotbal chiar la...Şcoala Toader!

Şi mai avem o întrebare, de data aceasta pentru conducerea Parcului Municipal Vest...Ce suma a fost încasată de la Şcoala de Fotbal Toader pentru antrenamentele desfăşurare în ultima săptămâna? Pentru că antrenamentul de astăzi nu a fost primul...De o săptămână copiii de la acest club de fotbal sunt zilnic pe terenurile de fotbal la antrenamente...!!!!















 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Tags:
ploiesti,
parc,
fotbal

Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro