Joi, 25 aprilie 2024 - 9:47:26
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Unul dintre cei mai talentaţi tineri jucători din România vine la Petrolul! Cu cine negociază preşedintele Marius Stan...


26 iunie 2019



Este tânăr, talentat şi extrem de valoros. A jucat în Liga 1, fiind considerat de impresari drept unul dintre cei mai promiţători jucători din noua generaţie. Nu a împlinit încă 17 ani, dar face parte din topul internaţional al celor mai tineri debutanţi din istoria fotbalului într-o competiţie de seniori.

Şi se pare că este pariul preşedintelui Marius Stan pentru Petrolul Ploieşti. Stiri Actuale consideră că aducerea tânărului jucător în lotul Lupilor Galbeni va reprezenta o senzaţională lovitură de imagine a unui preşedinte de Champions League.

Chiar dacă redactorii noştri cunosc numele jucătorului care va semna în zilele următoare contractul cu Petrolul, nu îl vom face public deoarece considerăm că de bun simţ este să lăsăm acest lucru în seama preşedintelui Marius Stan.

Nu vom accepta niciodată  goana după trafic cu orice preţ şi am decis ca în relaţia cu Petrolul Ploieşti să publicăm doar informaţiile oficiale furnizare de club TUTUROR ziariştilor, în conferinţe de presă sau prin comunicate de presă.

Este anormal să se continue o politică a prieteniilor personale, iar informaţiile din interiorul clubului care se scurg....întâmplător spre diverse redacţii nu onorează pe nimeni.

Stiri Actule a decis ca până în anul 2024, atunci când Marius Stan se va retrage de la Petrolul Ploieşti să publicăm doar informaţiile furnizate oficial de club

Am luat această decizie din respect pentru omul Marius Stan, mai ales că acesta a promis în conferinţa de presă că va schimba radical modul de comunicare al clubului şi va îmbunătăţii tot ceea ce ţine de imaginea publică a Petrolului Ploieşti
 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro