Marţi, 19 martie 2024 - 7:45:19
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


FC Veolia, FC Petrolul sau ACS Petrolul 52?


2 august 2019

Am încercat să nu mai scriu o perioadă despre ceea ce se întâmplă la club, să dau credit noii conduceri şi să am încredere că totul va fi bine, dar...

Privesc activitatea de până acum a celor angajaţi să conducă destinele Petrolului şi nu văd profesionalismul la care speram, nu descopăr un management viabil şi mai ales nu văd transparenţa pe care noi, suporterii, am tot invocat-o.

Descopăr în schimb pe surse, (aceleaşi surse care de-a lungul timpului au furnizat informaţii reale) că în structura de conducere au rămas aceeaşi oameni care au făcut doar un pas mic în spate .

Aflu că deşi clubul are un ofiţer de presă,  Veolia plăteste un "jurnalist" cu un salariu de 3.000 lei lunar, plus deconturi în toate cantonamentele echipei din ţară şi străinătate, doar pentru a crea în media o imagine frumoasă.

Dar, nu ne interesează academia de copii şi juniori, unul dintre obiectivele stabilite încă de la înfiinţarea noului club, nu mai pomenim nimic despre parteneriatul cu Olimpic Lyon despre care se tot trâmbiţa la venirea partenerului finanţator lângă echipă, dar dăm bani şi nu puţini,bani care ar fi fost bineveniţi grupei de copii, unui personaj gri din media locală despre care de-a lungul timpului s-a tot vorbit, unui personaj lipsit de coloană vertebrală care nu ezită să pupe mâna oricui este dispus să îl plătească, un mare om (la propriu), că la figurat caracterul acestuia este invers proporţional cu înălţimea.

De-a lungul timpului articolele acestui personaj miroseau a petrol în era Bercea-Luca, aveau iz de tavernă ieftină în era Capră, iar acum miros a canal (pentru cei care nu ştiu Veolia are ca obiect de activitate distribuirea agentului termic în Ploiesti, dar şi reteaua de apă şi canalizare)

Mă întreb care este rolul acestui "jurnalist" lângă echipă în afara aceluia de a invita la emisiuni televizate persoane din staff-ul clubului pentru a le pune într-o lumină strălucitoare şi pentru a evidenţia cât de "buni" profesionisti sunt?


PS: "Jurnalistul" finanţat de Veolia a mers şi în cantonamentul din Turcia, fără a scrie nici măcar un articol. În schimb, nu toţi juniorii clubului au avut loc în avionul pentru Ankara...


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro