Marţi, 19 martie 2024 - 7:32:47
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


EXCLUSIV Cel mai bun junior din Prahova pe lista de transferuri a Petrolului Ploieşti!


30 decembrie 2019



Cel mai valoros junior din Prahova este pe lista de transferuri a Petrolului Ploieşti!

Niţescu Mihai, mijlocasul central al echipei Petrolul 95 Ploiesti, jucător descoperit si crescut la Petrosport de Iulică Cojocaru, este la ora ora actuală cel mai talentat jucător din Liga A.

Născut in 2001,  tânărul fotbalist a demonstrat că este o solutie pentru orice echipă de Liga a 2 a care caută jucători eligibili.

Marius Stan, preşedintele clubului Petrolul Ploieşti  a inteles că  Petrolul  are nevoie de tânărul  jucător  şi a discutat deja condiţiile de transfer cu antrenorul Iulică Cojocaru, dar şi cu fotbalistul. 

In urmă cu două luni a avut loc amicalul special disputat la baza Kiru Sport între  Petrolul 95 şi Petrolul Ploieşti. Marius Stan, un preşedinte înţelept şi cu multă experientă  a observat că pasionaţii de fotbal, spectatorii şi cei din galerie, preferă jucătorii autohtoni, tinerii de perspectivă, crescuţi in Ploiesti, ceea ce a dus la acest transfer.

 Si pentru că pe piaţa zvonurilor circulă tot felul de informaţii,  Stiri Actuale cunoaste atât lista celor care vor pleca de la Petrolul şi în mare măsură a următoarelor transferuri.

Dar, aşa cum am spus încă de la instalarea noului preşedinte,  din respect pentru conducerea clubului nu o vom publica... încă!


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro