Marţi, 19 martie 2024 - 7:20:06
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Sifonarea banului public în Prahova! Cum îşi împarte timpul Silviu Crângaşu între fotbal şi handbal?


29 august 2021

Există mai mulţi angajaţi în judeţul Prahova, care sunt atât de capabili şi de buni profesionişti, încât au nevoie de două, chiar trei joburi bine plătite. Ai spune că sunt super specialişti fără de care centrala atomică (ups, Prahova nu are aşa ceva) nu ar putea funcţiona.

În realitate, vorbim despre politruci cu caracter ieftin, care consideră că totul li se cuvine şi care nu se dau în lături de la a se gudura pe lângă mai marii momentului, indiferent de numele sau doctrina politică a şefului.

Un astfel de exemplu este Silviu Crângaşu, preşedintele proaspăt reales al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Prahova. Dar cum, Silviu are familie mare, remuneraţie după buget mică, a schimbat în ultimii cinci ani cam toate partidele în căutarea stăpânului perfect.

Toată lumea ştie că în 2016 era consilierul pe probleme de sport al primarului PNL Adrian Dobre. Detaşat în funcţia de director al CSM Ploieşti, Crângaşu a semnat mai multe transferuri ale micilor fotbalişti de la CSM Ploieşti către diverse echipe din judeţ. Transferurile semnate de Crângaşu primeau şi viza AJF Prahova. Nu conta că nu prea era moral, dacă interesul public o cere, altceva nu mai contează... Nu conta nici că echipele de fotbal ale CSM Ploieşti activau în campionatele de fotbal organizate de AJF Prahova. 

După o ceartă cu Dobre şi pus la colţ de consilierii locali din vechiul mandat, Silviu Crângaşu este înlocuit de fostul arbitru Cristi Nica la şefia clubului sportiv al municipalităţii.

Rămâne pe afară şi se reorientează din punct de vedere politic spre PSD, afişându-se cu fostul senator Emanoil Savin pe la diverse întruniri. De altfel, Savin a fost invitatul de onoare al Adunării Generale a AJF Prahova din anul 2019, Crângaşu prezentându-l ca un iubitor al fotbalului şi al sportului, un politician care face multe pentru sportivi (care or fi alea multe, nu am reuşit să înţelegem, dar...fiecare cu părerea lui)



După episodul Savin, Crângaşu se repliează şi se apropie de ALDE-ul Graţielei Gavrilescu, devenind umbra regretatului Toma Pinţoiu, pe atunci consilier judeţean. Cum apropierea de ALDE nu i-a adus mari avantaje, Crângaşu încearcă să tragă sforile pentru a ajunge...consilier personal al fostului viceprimar PSD Cristian Ganea. Opreaţiunea nu i-a reuşit, aşa că mirosind victoria PNL, îşi pune din nou tricoul galben şi demarează operaţiunea de cucerire a lui Iulian Dumitrescu şi a lui Andrei Volosevici.

Cei doi, câştigă alegerile locale, dar câteva luni, Crângaşu e cam trecut pe linie moartă, făcând naveta ba la primărie, ba la Consiliul Judeţean.

Într-un final, este uns preşedinte al CS Activ Prahova, clubul de handbal al Consiliului Judeţean. Nu conta că el este priceput la fotbal....până la urmă ambele sporturi se joacă tot cu o minge rotundă...

Singura problemă: timpul....

Silviu Crângaşu este oficial şef al clubului de handbal, dar în acelaşi timp şi preşedinte al Asociaţiei Judeţene de Fotbal. Ambele funcţii au nevoie de maximă atenţie din partea şefului suprem. Echipa de handbal trebuie supravegheată ore întregi, trebuie aranjate deplasările, transferurile, organizate meciurile de acasă. Cu alte cuvinte, preşedintele CS Activ ar trebui să fie prezent zi de zi minim opt ore la cârma echipei. Şi nu mai vorbim despre meciurile din weekend sau despre alte activităţi.

În acelaşi timp, şi funcţia de preşedinte al AJF Prahova, remunerată din taxele plătite de echipele din judeţ, are aceeaşi responsabilitate. Şase, şapte sau chiar opt ore ar trebui să lucreze prezidentul pentru dezvoltarea fotbalului din judeţ. Cu alte cuvinte, Silviu Crângaşu reuşeşte la 61 de ani să muncească aproximativ 16 ore/ zi atât pentru fotbal, cât şi pentru handbal.

Îl felicităm pentru puterea de muncă, dar îl întrebăm public pe Iulian Dumitrescu, preşedintele CJ Prahova şi şeful direct al lui Crângaşu, dacă el crede povestea asta. Sau dacă a aflat că acelaşi Crângaşu este şi observator FRF pentru meciurile de Liga a 2 a, meciuri care se desfăşoară...în weekenduri. Adică, aproximativ în aceeaşi perioadă cu meciurile fetelor de la handbal....

Curat, murdar, coane Fănică! Familie mare, remuneraţie, după buget, mică!

Oare nu a venit vremea ca măcar sportul să fie cu adevărat profesionist şi să nu mai inventăm apa caldă? Nu de alta, dar nu credem că preşedintele lui Real Madrid este şi angajatul Primăriei din Madrid! Ups....dar Madridul nu e Ploieşti, iar la Ploieşti totul este posibil! 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro