Marţi, 19 martie 2024 - 5:07:57
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Prahova Ploieşti, debut în campionatul judeţean de juniori! Ineditul unei partide pierdute la scor de tenis!


7 septembrie 2022

Pandemia a transformat clubul Prahova Ploieşti într-unul cu activitate exclusivă pentru copii şi juniori. Peste 100 de copiii (majoritatea din comuna Filipeştii de Pădure) învaţă fotbal în clubul coordonat de omul de fotbal Adrian Mihai Teodorescu. 

Prima grupă care a făcut 
“botezul” campionatului este U19, care a întâlnit miercuri după amiaza mult mai experimentata echipă a celor de la Tricolorul Breaza. 

Scorul ar putea fi dezmăgitor pentru cei care nu cunosc detalii despre copiii din clubul Prahova Ploieşti.  

Chiar dacă au pierdut cu 12-1, juniorii A au înregistrat mai multe premiere. Spre exemplu, 16 dintre copii au debutat în fotbal. Au început antrenamentele în urmă cu mai puţin de patru luni, iar miercuri au avut primul meci oficial din viaţa lor. Mai mult, sunt mai mici cu patru-cinci ani decât adversarii lor. Cel mai mic debutant din echipa Prahova este David Barbu, născut în 2011 (11 ani!!!).

Poate că alte echipe la un astfel de scor ar fi acuzat arbitrajul, ar fi dat vina pe…războiul din Ucraina, pe Mercur retrograd, dar putem spune că partida de la Breaza a avut un arbitraj impecabil, fără greşeli. Nu a fost acordat nici măcar un singur cartonaş galben. 

După meci, vestiarul a fost curaţat, preşedintele Adrian Mihai Teodorescu nesfiindu-se să pună mâna pe mătură pentru a lăsa totul impecabil. 



La final, ar trebui să specificăm faptul că junorii U19 au fost sprijiniţi de reprezentanţii Primăriei Filipeştii de Pădure pentru a putea face deplasarea de la Breaza. Şi nu în ultimul rând, ar trebui să scriem şi despre zâna bună a copiilor fotbalişti, Anabell Dobra, care a făcut o magie şi a găsit o sponsorizare de jambieri pentru întreaga echipă U 19. 

Iar ceea ce este mai important este FAMILIA creată în clubul Prahova Ploieşti. Părinţi, copii, antrenori, autorităţi locale au creat un adevărat fenomen la Filipeştii de Pădure şi suntem convinşi că foarte curând veţi vorbi şi despre rezultatele micilor fotbalişti de aici. 

Următoarele partide ale grupelor de copiii şi junior ai clubului vor avea loc în weekend când debutează Juniorii E (2012). Prima echipă (Prahova 2)joacă în Seria Est, vineri, 9 septembrie, de la ora 16.45, cu Scoala Toader 2, pe terenul din Parcul Municipal Vest.

Cea de a doua echipă, Prahova 1, joacă în Seria Vest şi va avea meci sâmbătă 10 septembrie, de la ora 13.00, cu Scoala Toader 2, pe terenul Minerul din Filipeştii de Pădure. 


 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro