Duminică, 28 aprilie 2024 - 6:46:55
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Legenda Lupilor, turneul lui Dani Chiriţă, aduce la Ploieşti nume grele din fotbalul românesc!


14 martie 2021

Petrolul, Dinamo, Rapid şi Naţionala Artiştilor! Sunt echipele care vor participa la tradiţionalul turneu Legenda Lupilor, turneu prilejuit de aniversarea lui Daniel Chiriţă, Kiru, cum este cunoscut de toţi suporterii petrolişti.

Turneul va avea loc pe data de 20 martie, începând cu ora 14.00, la Baza Kiru Sport, iar Dani Chiriţă ne-a asigurat că au fost luate toate măsurile pentru respectarea tuturor normelor de protecţie cerute de pandemia de coronavirus.

Daniel Pancu, Marius Măldărăşeanu, Adrian Ienci, Giani Kiriţă, Marius Niculae, Cristi Pulhac sunt doar câteva dintre numele fotbaliştilor care vor intra în teren şi vor demonstra că fotbalul nu are secrete pentru ei. Cât despre antrenori, putem dezvălui că Marius Şumudică şi Ion Marin vor da indicaţii tehnice de pe marginea terenului. 

Şi pentru că pandemia de coronavirus nu permite prezenţa spectatorilor, meciurile din cadrul turneului Legenda Lupilor vor fi transmise live pe internet, urmând a fi anunţate din timp linkurile la care vor putea fi văzute partidele.

Îi urăm succes lui Kiru şi suntem convinşi că şi turneul din acest an va fi un succes ca şi precedentele.

Dani Chiriţă, adevărata Legendă a Lupilor Galbeni, a demonstrat  că fotbalul este viaţa lui, investind permanent banii proprii atât în selecţionarea şi antrenarea copiilor şi juniorilor, dar şi în echipa sa de seniori Petrolul 95. Pentru că da, demonstrezi că iubeşti cu adevărat fotbalul atunci când investeşti în acest sport şi nu aştepţi cu mâna întinsă banii publici, iar apoi te baţi cu pumnii în piept lăudându-te cu performanţe făcute pe taxele şi impozitele oamenilor de rând! 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro