Duminică, 14 aprilie 2024 - 2:45:08
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


CSM Ploieşti, locul 4 la Cupa Seva Câmpina şi despre cum a devenit Grupa 2010-2011 o adevărată familie! FOTO


7 iulie 2019Câmpina a găzduit în acest weekend turneul pentru copii Seva Sport. Grupa 2010-2011 de la CSM Ploieşti a reuşit să se claseze pe locul 4, fiind învinsă în finala mică de Petrolul.

Chiar dacă nu au reuşit să câştige turneul, aşa cum îşi propuseseră, puştii coordonaţi de antrenorii Lucian Catinca şi Valeriu Aristan au avut parte de o surpriză frumoasă.

La întoarcerea de la Câmpina s-au oprit la Parcul de Aventuri din pădurea Păuleşti, acolo unde Cristian Dumitru (tăticul unuia dintre copiii care fac fotbal la CSM Ploieşti) le-a pregătit o după amiază de vacanţă, ca la carte.

Micii fotbalişti s-au întrecut într-un concurs de paintball, iar la final după atâta mişcare s-au bucurat de grătarul pregătit de părinţi şi de antrenori.

Merită felicitări antrenorii Lucian Catinca şi Valeriu Aristan pentru faptul că au reuşit să îi înveţe pe copii că fotbalul înseamnă pasiune şi să transforme Grupa 2010-2011 într-o adevărată familie.

Felicitări merită şi Decu Crângaşu, seful Secţiei Fotbal de la CSM Ploieşti, cel care a reuşit să transforme secţia într-una în care se face fotbal la nivel profesionist, între antrenori şi copii născundu-se relaţii strânse de prietenie.

Vă reamintim că CSM Ploieşti este singurul club din oraş unde copiii care fac fotbal nu plătesc niciun fel de taxe. 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on FacebookISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 12 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro