Luni, 16 septembrie 2024 - 10:03:32
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Alegeri interimare la AJF Prahova! Dan Ghioca, fiul lui Răduţă Ghioca, favorit la postul de vicepreşedinte!


29 august 2024



Dan Ghioca este unu nume care nu are nevoie de prea multe prezentări în fotbalul prahovean. Asistent medical, profesor de sport, om de fotbal, Dan a decis să candideze la postul de vicepresedinte al AJF Prahova, rămas vacant în urma demisiei lui Titi Negoiţă. 

Două persoane s-au înscris la postul vacant: Dan Ghioca si Cristian Nica, două nume extrem de cunoscute în fotbalul prahovean. 

Dan are de partea sa tinereţea si faptul că alături de tată său, Răduţă Ghioca, asistentul medical al Petrolului, este sufletul unei echipe de tradiţie în fotbalul prahovean- Rapid Sălciile, echipă care a descoperit foarte mulţi jucători talentaţi. Cunoaste extrem de bine problemele reale ale fotbalului judeţean, iar venirea sa la AJF Prahova ar putea aduce modernizarea de care instituţia care patronează competiţiile fotbalistice  din judeţ are atât de mare nevoie. Ghioca are de partea sa foarte multe cluburi sportive nemulţumite de neregulile care persistă în fotbalul prahovean, oameni care speră să se termine cu sistemul preferenţial

Cel de al doilea candidat este un vesnic abonat la funcţii publice, susţinute politic, nereusind niciodată să câstige un concurs "pe bune", fără ajutorul sefilor din PSD Prahova. Dat afară pe usa din dos de la conducerea CSM Ploiesti, Cristian NIca a preferat să nu se lupte prea mult în instantă cu Primăria, păstrând în schimb postul bine plătit de la conducerea Stadionului Ilie Oana. Oamenii de fotbal mai vechi din Prahova isi aduc aminte si de erorile din perioada în care păstorea arbitrajul judeţean, dar si multe altele.

Alegerile pentru desemnarea noului vicepresedinte vor avea loc mâine, 30 septembrie, iar Dan Ghioca va pierde alegerile doar dacă vor exista matrapazlâcurile clasice si voturile cumpărare cu promisiunea oferirii de diverse avantaje.

Vom reveni... 




 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Hidroprahova


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 16 septembrie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro