Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 4:41:10
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


FOTO Căpuşele Petrolului (4) Veşnicul preşedinte Cristi Vlad, atacat DUR de galerie la amicalul cu Blejoiul!


28 iulie 2019

Războiul suporterilor Petrolului cu fostul, actualul şi probabil viitorul preşedinte al echipei (am putea să îi spunem FC Veolia) continuă şi după venirea lui Marius Stan.

Ultraşii din Peluza I „Ilie Oană” au informaţii potrivit cărora Cristi Vlad e în continuare la Petrolul şi e serios implicat în toată activitatea clubului. Fanii le cer şefilor să renunţe definitiv la fostul mijlocaş, care nu mai e dorit sub nicio formă la Ploieşti.

Cristi Vlad se poate lăuda că este singurul preşedinte al unui club de fotbal numit în funcţie de către suporteri, dar în acelaşi timp, este singurul conducător din istoria Petrolului care a trădat pe toată lumea, în funcţie de conjunctură. (i-a trădat pe Eugen Goicea, plecând la Dinamo, apoi pe Vivi Răchită plecând la Buftea, apoi pe Daniel Capră şi pe Andi Crângu, iar acum suporterii....)

Jucător modest, fără tehnici de valoare, Cristi Vlad rămâne în istoria fotbalului ploieştean drept cel care se bucura şi pupa steagul lui Dinamo, atunci când Petrolul retrograda.

Revenind la perioada în care Vlad ajunge preşedinte la dorinţa suporterilor (în special al celor din Peluza 1 Ilie Oană), acesta a avut o perioadă în care a colaborat excelent cu Galeria. După meciul de baraj şi promovarea în Liga a 3 a, a început decăderea morală a ilustrului atotştiutor în ale fotbalului. Preluarea echipei de către Veolia îl aruncă pe Cristi Vlad pe cai mari. Întoarce spatele suporterilor şi se transformă într-un infatuat-arogant, reuşind performanţa de a arunca pe fereastră două milioane de euro.

Trasferuri ratate, antrenori neconformi cu spiritul Petrolului, toate sub umbrela celor de la Veolia. Cristi Vlad a devenit peste noapte consilierul financiar-bancar al celor de la Veolia, iar zvonurile vorbesc depre contabilitate dublă, de acte contrabile nu prea ok, menite să scoată bani din club, bani care au mers în buzunarele mai multor persoane. De altfel, aceasta ar fi singura explicaţie logică a faptului că Vlad rămâne în club, chiar şi după mult anunţata demisie.

„Se pare că ultima carte se joacă chiar acum. Întrebarea probabil este cine o joacă? Ei bine, cineva din umbră care încearcă încă să fie păpuşarul în regia noastră, nu că ar fi fost vreodată . În caz că n-aţi ghicit demascăm fantoma! Este chiar domnul Cristi Vlad.

Acesta încearcă cu orice preţ să rămână alături de clubul Petrolul Ploieşti, dar după cum bine ştie toată lumea, nu ne dorim acest lucru. Cristi Vlad încă face parte din familia Petrolului, vrem să plece definitiv, nu vrem să mai avem legături cu oameni de genul acestuia. Cristi Vlad aruncă ultima carte folosindu-se de nume grele din istoria echipei noastre dragi, având că scop denigrarea peluzelor, în special al Peluzei I Ilie Oana. Cred că în sfârşit şi-a dat seama că nu suntem masă de manevră şi nu putem să fim manipulaţi.

Este o ultima carte jucată destul de murdar şi tocmai ăsta este încă un motiv pentru care Cristi Vlad trebuie să rupă urgent orice legătură cu familia noastră, să-l adopte cineva pentru că noi nu-l mai vrem de multă vreme. Nu vrem să avem jocuri de culise, nu vrem să participăm la ele, tot ceea ce ne dorim este că Petrolul nostru să promoveze şi să ne bucurăm împreună de momentele frumoase cum făceam acum câţiva ani şi cu siguranţă vom reuşi dacă va există transparenţă şi unitate”,
este mesajul publicat de fanii din Peluza I „Ilie Oană” pe pagina de Facebook.

Cu alte cuvinte, Cristi Vlad este PERSONA NON GRATA pe viaţă în faţa Peluzei 1 Ilie Oană.

Baftă in SUA!

PS. Suporterii au avut la amicalul cu Blejoiul un mesaj dur şi pentru fostele glorii ale clubului.


 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro