Marţi, 21 mai 2024 - 10:50:15
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


FOTO Festivalul Happy Market revine la Sinaia! Ce surprize v-au pregătit organizatorii


23 martie 2023
Sinaia îmbracă haine de sărbătoare în acest weekend, cu. prima ediţie Happy Market din 2023. Iar organizatorii au pregătit o mulţime de surprize, atât pentru localnici, cât si pentru turistii care se anunţă a veni în număr mare pe Valea Prahovei.

Evenimentul va avea loc în perioada 24-26 martie, între orele 10.00 - 20.00, pe Bulevardul Carol I, "de la Primărie în jos", cum anunţă organizatorii. 

Doritorii de bunătăţi pot găsi: brânzeturi de la stânele din Bistriţa, preparate din carne de vânat, pâine copată pe vatră cu jar, baclavalele de la Sorana Dolce Art, dulciuri fără zahăr, senzaţionala ciocolată de casă, vinuri din podgoriile Vrancei, dulceţuri, murături si tot felul de conserve minunate, miere naturală. 

Nu lipsesc nici produsele din lavandă, decoraţiunile din lemn, jucăriile 3D, bijuteriile handmade, ceramica pictată manual, tablouril si tot felul de accesorii unicat. 

Fiind un festival de shopping si divertisment, veţi găsi la Happy Market si spectacole de magie, muzică (folk, jazz, folclor pop), baloane colorate, dar si pe mascota ursuleţ Happy Market.  Si pentru că amintirile frumoase trebuie imortalizate, există si colţuri foto. 

Iar cireasa de pe tort o reprezintă Tombola Happy Market cu premii la alegere. 

Important este că toţi comercianţii de la Happy Market sunt producători români autentici, care vin la Sinaia cu tot ce au mai bun. 


 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on FacebookISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 21 mai 2024
Autentificare
stiriactuale.ro