Vineri, 19 aprilie 2024 - 5:33:30
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Prahova Ploieşti, singura echipă dintr-un campionat judeţean care îşi caută dreptatea la Comisia de Recurs a FRF!


26 noiembrie 2019

Prahova Ploieşti este una dintre puţinele echipe din campionatele judeţene din România care îşi caută dreptatea la Comisia de Recurs a Federaţiei Române de Fotbal.

Comisia de la FRF va judeca pe data de 28 noiembrie litigiul dintre Prahova Ploieşti şi Podgoria Vadu Săpat. La partida dintre cele două echipe, defăşurată în Liga B, Seria Est, echipa din Vadu Săpat a folosit un jucător pe al cărui carnet scria că joacă la...Avântul Călugăreni! Oficialii Prahova Ploieşti au contestat dreptul de joc al fotbalistului, contetaţia a fost respinsă atât de Comisia de Disciplină, cât şi de cea de Apel de la AJF Prahova, pe motiv că a fost o greşeală...tehnică.

În traducere a greşit un funcţionar de la AJF Prahova (nenominalizat), delegatul echipei de la Vadu Săpat că nu a verficat transferul jucătorului şi arbitrul Alex Vulpe că a permis ca jucătorul să intre pe teren. Trei vinovaţi, nicio sancţiune....Nici măcar o mustrare....

Nemulţumiţi de deciziile AJF Prahova, oficialii echipei Prahova Ploieşti s-au adresat Federaţiei Române de Fotbal dorind să demontreze că astfel de practici sunt frecvente în fotbalul din judeţ şi solicitând FRF să facă ordine la AJF.

Şefii Prahovei Ploieşti contestă inclusiv adaptarea Regulamentului FRF în Prahova, regulament care în judeţ a căpatat nişte modificări după bunul plac al celor din conducerea asociaţiei.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro