Vineri, 19 aprilie 2024 - 7:08:25
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Diversiunile care au omorât încrederea românilor


15 februarie 2016

Se pare că efectul bulgărelui de zăpadă care se rostogoleşte a scăpat de sub control. Regizorii şi păpuşarii, care au creionat scenariile sumbre de distrugere a credibilităţii întregii clase politice, în laboratoarele de sorginte securistică nu au premeditat că dezinformarea şi manipulare capătă malformaţii genetice cu efect de bumerang. S-au ghidat doar după principiul "dezbină şi condu". Până acum se pare că le-a ieşit pasenţa, inducând românilor şi în speţă tinerei generaţii marea aberaţie postdecembristă, că PSD-ul are la bază rădăcinile partidului comunist.

PSD nu este PCR. Aşa putem spune că şi distinsele figuri emblematice ale PNL-ului de astăzi şi ale întregii drepte sunt foşti membrii şi activişti înflăcăraţi ai partidului comunist.

Cea mai mare problemă a suportului cefal pe care prind manipularea, minciuna şi dezinformarea, sunt naivitatea, lipsa culturii şi a educaţiei. Oare să aibă vreo legătură cu aceste isprăvi scoaterea unor materii esenţiale din programa şcolară?

Îndobitocirea maselor populare este ţinta celor care vor să preia puterea supremă şi să dirijeze soarta românilor şi a ţării.

Despre ce tânără generaţie vorbim? Cine blamează PSD-ul? Se cunosc oare doctrinele partidelor politice din România?

Astăzi, postacii şi bloggerii au ajuns să fie formatori de opinie, fără principii şi valori.

Tind să cred că aceşti oameni nu iubesc România şi nu ştiu ce este patriotismul. Ar fi mare păcat ca acest popor să fie condus de lideri care nu-şi iubesc ţara.

Crin Antonescu vorbea cu ceva timp în urmă despre o Românie a bunului-simţ, unită, a oamenilor frumoşi. Acesta punea la acel moment rămăşag cu sine şi cu conştiinţa sa, că se va lupta alături de Victor Ponta până la capăt cu balaurul reprezentat de un sistem bolnav şi că împreună îl vor învinge. S-a dovedit că altceva a intervenit şi a omorât un vis şi milioane de spernaţe. Poate un fenomen straniu sau factori externi au determinat distrugerea unei entităţi credibile, juste şi legitime. Astfel a murit şi cel mai bun guvern al României ultimilor ani, întorcându-ne astăzi cel puţin cu gândul la cumplita perioadă a erei în care incompetenţa crasă şi nepotismul dăinuiau sub stindardul portocaliu.

Unii spun că România este a lor, alţii că şi-au luat ţara înapoi. Fraţilor, dar românii ce fac în situaţia asta?

Q.E.D.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro