Marţi, 19 martie 2024 - 5:49:08
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Petrolul în haos! MIHAILOVICI, cel mai bun actor de comedie din Ploieşti!


10 ianuarie 2020



Din nou scandal la Petrolul!  Demiterea premeditată a lui Marius Stan, pe motive politice, ne face să credem, Mădălin Mihailovici consideră clubul Petrolul ca fiind jucăria lui personală!. Poate că patronul habarnist ar avea nevoie de o encefalogramă!

Bănuim, că aceste episoade de scandal, premeditate, sunt urmare a unor dereglări ale neuronilor.

Ne vom întoarce iar la un interimat al stelistului Dragos Ferariu, sfătuit din umbră de ...veşnicul şi inegalabilul, Cristi Vlad!

Costel Enache a semnat, ieri, contractul de antrenor , deci va rămâne la club. Lotul de jucători, cei disponibilizaţi şi cei care se vor transfera, vor începe de acum să joace amicale între ei la antrenamente, un fel de...  Vlad- Stan, iar cei care câştigă amicalul pleacă in Turcia.

Din păcate, când  fotbalul ajunge pe mâna tuturor analfabetilor, amatorilor, habarnistilor, fenomenul este în pericol să dispară!

Când Marius Stan asculta imnul Champions League, pe Old Traford, la meciul de Liga Campionilor,  Manchester United - Oţelul Galaţi, în 2011, ne întrebam oare dacă  patronul-finanţator ştia că în România se joacă fotbal? Sau că se joacă 11 contra 11 sau ca arbitrul central nu are 22 cartonaşe galbene in buzunar, are doar unul pentru toţi jucătorii şi un cartonaş roşu pentru cei care nu cunosc acest sport?

Intoarcerea la vechile obiceiuri ale lui Cristi Vlad ne bucură extrem de mult  pentru că nu o să-l vedem în tribune,  lasitatea lui fiind recunoscută de toata lumea. Vlad nu va îndrăzni să vină pe Ilie Oană niciodată, nici măcar însoţit de 100 de bodyguarzi.

Este seara tristă în care clubul Petrolul a încăput, oficial, pe mâna unor băieţei laşi, fricoşi şi habarnişti....

Păcat! Visul frumos începe să se spulbere!


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro