Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 6:02:51
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Poiana Câmpina, Triumf Poiana Câmpina, echipa care duce mai departe tradiţia unui nume greu din fotbal


17 mai 2021




Despre Poiana Câmpina sunt multe de spus. Şi nu ne referim aici la localitatea cu acest nume, ci la legendara echipă de fotbal care a făcut furori în Prahova şi nu numai. Dispărută din  cauza lipsei de implicare a autorităţilor locale, Poiana Câmpina a renăscut în anul 2019 şi a fost  acceptată în Liga B a AJF Prahova.

Omul de afaceri Radu Călin, proprietarul bazei sportive de la Poiana Câmpina, a avut încredere în proiectul fotbalistic şi a permis accesul necondiţionat al echipei pe stadionul care este unul perfect pentru nivelul Ligii a 2 a. Iar acelaşi Radu Călin  a oferit noii echipe patru echipamente de fotbal Nike, ca un ajutor pentru debutul noului proiect.  Nu putem să nu menţionăm şi echipa fără de care Triumf Poiana Câmpina nu ar exista: Laurenţiu Achim, Florin Cătălin Panait şi Marius Achelăriţei. Antrenorul câmpinenilor este Valentin Bunea, ajutat de pe margine de Alin Postolache, fostul căpitan al echipei FC Poiana Câmpina.  

 Echipa de fotbal funcţionează în continuare şi se bucură de sprijinul atât al noului primar, Sergiu Constanda, cât şi al Consiliului Local. 

Obiectivul asumat de cei de la Triumf Poiana Câmpina îl reprezintă promovarea în Liga a 4 a şi readucerea suporterilor câmpineni pe stadion. 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro