Vineri, 19 aprilie 2024 - 9:18:55
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


EXCLUSIV/ PSD Ploieşti - în spatele uşilor închise


16 martie 2013

Foarte multă lume se aştepta ca atmosfera la Conferinţa de Alegeri a PSD Ploieşti să fie una tensionată cu mici certuri şi cu ceva candidaturi surpriză.

Din nefericire pentru cârcotaşi, şedinţa a fost una...pur formală, primarul Iulian Bădescu câştigând fără nicio problemă şefia celei mai importante organizaţii locale a social democraţilor din Ploieşti.

Deşi nu este un orator înnăscut, deputatul Andrei Sava i-a uimit pe cei prezenţi cu un discurs de...politician. „Am deplină încredere  şi îl susţin pentru functia de preşedinte al organizaţiei municipale pe prietenul meu bun şi în acelaşi timp pe colegul Iulian Bădescu”, a spus Sava, reuşind astfel să îi lase fără replică pe cei care îl anunţaseră ca fiind unul dintre candidaţii la şefia PSD Ploieşti.

Mircea Cosma a lăudat activitatea din administraţie a primarului Iulian Bădescu şi le-a spus celor prezenţi că alegerile sunt o simplă formalitate deoarece „funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale îi revine de drept primarului municipiului Ploieşti, la fel cum cea de preşedinte al organizaţiei judeţene PSD îi revine preşedintelui Consiliului Judeţean”.

Oricum anunţarea noului preşedinte al PSD Ploieşti s-a făcut în scandările întregii săli: „Bădescu! Bă-des-cu! Bă-des-cu! Bă-des-cu! Bă-des-cu!

Rămâne de văzut dacă şi Mircea Cosma va reuşi să menţină liniştea internă şi la alegerile judeţene care vor avea oe data de 22 şi 23 decembrie.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro