Marţi, 21 mai 2024 - 10:02:36
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


FOTO Apă expirată pentru copiii de la CSM Ploieşti! Cine se joacă cu sănătatea sportivilor?


10 martie 2020

Problemele par a nu se sfârşi la CSM Ploieşti.

Copiii prezenţi la un meci de fotbal amical, desfăşurat în weekend, au primit apă expirată încă din luna octombrie 2019. Responsabil cu asigurarea celor necesare tuturor sportivilor este nimeni altul decât Mihai Albu, şeful structurii sportive de la CSM Ploieşti, cel care are grijă ca secţiile să beneficieze de tot ce este nevoie pentru a-şi desfăşura activitatea în bune condiţii. Iar aici vorbim despre echipament, despre apă sau alimentaţie de efort.

Nu vom vorbi acum despre echipamentul de joc pe care unele secţii nu îl primesc decât o dată la doi-trei ani (despre echipament de prezentare sau despre echipament de antrenament nici nu se pune vorba), ci despre apa plată primită în weekend de grupa U19.

Copiii ne-au trimis fotografii cu apa primită şi din nefericire, iar câţiva au avut nevoie de îngrijiri medicale pentru a scăpa de durerile de burtă.

16 baxuri de apă expirată a ajuns la fotbaliştii grupei U19 de la CSM Ploieşti şi suntem curioşi dacă cineva îl va sancţiona pe Mihai Albu pentru această scăpare....

Şi mai avem o curiozitate: câte astfel de baxuri cu apă mai există în depozitele CSM Ploieşti?


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on FacebookISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 21 mai 2024
Autentificare
stiriactuale.ro