Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 9:43:49
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


George Alexe, Prahova Ploieşti- mijlocaşul dorit de orice club din judeţ!


1 decembrie 2019

La 23 de ani, George Alexe, jucătorul Prahovei Ploieşti, este unul dintre cei mai talentaţi fotbalişti din judeţ, fiind fotbalistul dorit de orice conducător din fotbalul prahovean şi nu numai. Înzestrat cu un talent nativ, George ar putea juca fără nicio problemă la echipele profesioniste din Liga a 3 a şi chiar Liga a 2 a.

Mijlocaşul de bandă stânga sau dreapta, înzestrat cu o tehnică in regim de viteză invidiată de toată lumea, a reuşit ca la meciul din Cupa României, defăşurat sâmbătă în compania Vulturul Zănoaga, să înscrie patru goluri din cele cinci înscrise de echipa lui Adrian Teodorescu. (Primul gol din meciul de Cupă a fost încris de George Alexe chiar în minutul 1, al meciului!)

De altfel, în campionat, în Liga B, Seria Est, Purcică (cum îi spun prietenii tânărului fotbalist) a înscris în toate meciurile jucate. În meciul de Cupă a demonstrat că este golgeterul indiscutabil al echipei.

George locuieşte la Ciorani, împreună cu familia sa (are o fetiţă în vârstă de doi anişori) şi este considerat de localnici cel mai bun jucător al echipei Prahova Ploieşti. Dincolo de talentul fotbalistic, Purcică este un tip serios, parolist, ducând o viaţă sportivă impecabilă (spre exemplu, nu bea niciodată alcool şi nu fumează).

Mutarea echipei Prahova Ploieşti, în urmă cu aproximativ un an, s-a dovedit o mişcare înţeleaptă. Colaborarea dintre omul de fotbal Adrian Teodorescu şi primarul Marin Voicu este una propice marii performante, iar parcusul de până acum al echipei demonstrează că Prahova Ploieşti merge, uşor, uşor spre fotbalul mare.

O demontrează promovarea în Liga B în sezonul trecut, dar şi parcusul fără greşeală din Cupa României, din acest an.





 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro