Miercuri, 24 aprilie 2024 - 7:01:03
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


FOTO/ VIDEO. Pesediştii câmpineni, în frunte cu secretarul general al organizaţiei, la mitingul AUR de la Bucureşti


19 octombrie 2022

 

Eram convinşi că nimic nu ne mai poate uimi în viaţa politică a celui de al doilea municipiu al judeţului Prahova.  Dar, este bine ca niciodată să nu spui niciodată, mai ales în ceea ce priveşte Câmpina.

Un personaj cunoscut în municipiu a fost prezent în prima linie la mitingul AUR împotriva Guvernului PNL-PSD, desfăşurat în Bucureşti la începutul lunii octombrie

Nu ar fi nicio problemă pentru că opiniile politice sunt libere şi nu trebuie să dai explicaţii în legătură cu ceea ce crezi. Dar este o problemă dacă vorbim despre Remus Bădulescu...secretar general al PSD Câmpina. (La alegerile pentru şefia PSD Câmpina, secretar general a fost ales Andrei Duran. Acesta a demisionat şi a fost numit Remus Bădulescu în funcţia rămasă vacantă.) Iar domnul în cauză nu a mers singur la Bucureşti, ci însoţit de mai mulţi membri ai PSD Câmpina.

Curat, murdar cum ar spune Caragiale! Dar considerăm că este lipsă de moralitate să participi la un miting organizat de o formaţiune politică împotriva propriului tău guvern. Sau AUR a devenit o rampă de lansare pentru politicieni expiraţi în căutare de relansare? 

Văzând imaginile cu pesediştii câmpineni la protestul împotriva Guvernului PSD-PNL  ne întrebăm cine este în spatele acestui personaj, plătit mult timp din bani publici. Dar suntem curioşi şi cine a plătit deplasarea membrilor PSD Câmpina la mitingul AUR?

De fapt, sunt foarte multe întrebări legate de deplasarea la Bucureşti şi la protestul AUR. Spre exemplu, se pregăteşte oare preluarea AUR Prahova de către o grupare din municipiul Câmpina?  

Mai multe, surse câmpinene susţin că un trust de presă (ziar şi televiziune online) şi-ar avea sediul în locuinţa secretarului general al PSD Câmpina, adică a dlui Bădulescu.

Încurcate sunt iţele politicii câmpinene şi suntem curioşi ce reacţie vor avea liderii PSD Prahova la participarea reprezentanţilor partidului la un protest împotriva unui Guvern în care social democraţii deţin portofolii importante. 

Aşteptăm un comunicat oficial al PSD Prahova, din care să aflăm dacă liderii judeţeni au ştiut despre participarea colegilor de la Câmpina la protestul AUR... 





Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 24 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro