Joi, 13 iunie 2024 - 7:10:51
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Protest al echipei Prahova Ploieşti împotriva primarului Dobre: "Vrem apă caldă şi căldură!" FOTO/ VIDEO


31 martie 2019

Echipa de fotbal Prahova Ploieşti,cel mai vechi brand din fotbalul prahovean, se implică în problemele oraşului. Jucătorii sunt nemulţumiţi de faptul că de la 1 mai Ploieştiul va rămâne fără apă caldă şi căldură şi pentru că primarul Adrian Dobre nu găseşte o soluţie rapidă, punând în pericol sănătatea unui oraş întreg.

Jucătorii au intrat pe terenul de fotbal, astăzi, la meciul cu Vulturul Zănoaga, purtând bandelore albe. De asemenea, au refuzat să joace timp de un minut, primind aplauzele adversarilor şi spectatorilor prezenţi la meci.

"Este anormal ceea ce se întâmplă în aceste zile la Ploieşti. 1 Mai este peste o lună de zile, iar primarul Dobre încă pasează pisica în ograda altora,încercând să fugă de responsabilitate. Jucăm fotbal, vrem să avem unde să ne spălăm când ne întoarcem de la meciuri sau de la antrenamente", ne-a declarat Adrian Teodorescu, preşedintele clubului de fotbal.

"Ceea ce se întâmplă în Ploieşti este anormal. Adrian Dobre a interzis sportul, acum ne interzice să ne spălăm, ce va urma oare? Suntem Prahova Ploieşti şi ne refugiem prin diverse localităţi din judeţ pentru că municipiul reşedinţă de judeţ nu are baze sportive. Nu există terenuri pe care să putem juca sau să ne putem antrena. Nu există niciun sprijin din partea primarului Dobre pentru cei care doresc să facă sport. Domnule primar, mergeţi la Cluj! Colegul dvs. de partid Emil Boc, sprijină orice tip de sport: de la ciclism şi escaladă alpină la fotbal. Poate încercaţi un schimb de experienţă şi învăţaţi să gestionaţi un oraş. În loc să dezvoltaţi Ploieştiul, în cei trei ani de mandat de primar l-aţi îngropat total", a încheiat Teodorescu.

Prahova Ploieşti este cel mai vechi club de fotbal din Prahova. a fost înfiinţată în 1915, sub conducerea lui J.Koppes, după desfiinţarea( redenumirea ) echipei United Ploieşti. În chiar primul sezon, Prahova a câştigat Campionatul Naţional, iar după primul război mondial îşi reia activitatea alături de formaţiile bucureştene, participând la Campionatul Naţional în formula turneului final, cu campionatele de regiuni şi apoi de ligi, între anii 1919-1932. Performanţa sa majoră din această perioadă a fost câştigarea, în 1931, a campionatului Ligii de Sud.

Prahova Ploieşti a fost reînfiinţată în urmă cu trei ani de Adrian Teodorescu, iar în acest an omul de fotbal a înscris echipa în campionatul judeţean în Liga C, Seria Mizil. Din păcate, echipa evoluează şi se antrenează în diverse localităţi din judeţ, negăsind niciun teren de fotbal în Ploieşti. În tur, Prahova Ploieşti a jucat pe fostul stadion Conpet de la Strejnic, iar acum evoluează pe terenul Voinţa Ciorani, prin bunăvoinţa primarului Marin Voicu


 

 


 
 

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on FacebookISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 13 iunie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro