Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 10:27:37
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Petrolul: adevăruri nespuse, pe care lumea refuză să le dezvăluie! De ce a renunţat Veolia la finanţarea Lupilor Galbeni!


20 mai 2022

De câteva zile a început un atac extrem de dur la adresa lui Costel Lazăr, preşedintele Petrolului. El este prima ţintă, şi probabil se va repeta scenariul de anul trecut (când Andrei Volosevici şi Vivi Răchită îşi doreau cu ardoare clubul) şi vor urma atacuri la adresa membrilor fondatori.  

De fapt, atacurile contra conducerii au un singur scop: îndepărtarea oricărui sponsor de lângă echipă! Orice persoană zdravănă la cap ştie că nicio firmă puternică şi potentă financiar nu îşi asociază numele cu un scandalagiu. Uitaţi-vă spre exemplu, la faimosul scandal cu vaccinarea anticovid a tenismenului Novak Đoković. Şi interesati-vă câte branduri de top au renunţat la colaborarea cu tenismenul sârb (el însuşi un brand în tenisul mondial), tocmai din cauza scandalului izbucnit în Australia.

Se vorbeşte despre implicarea suporterilor în renaşterea clubului, implicare pe care nu o neagă nimeni. Un anumit personaj s-a bătut cu cărămida în piept că noul Petrolul s-a format în jurul lui, deşi oamenii cu ţinere de minte ştiu clar că în centrul proiectului au fost Cristi Vlad şi Tavi Grigore. Cei care aplaudă sau înjură au uitat că a existat un personaj în istoria recentă a clubului care a făcut diferenţa între Liga a 4 a şi Liga a 3 a. Numelui lui: Mădălin Mihailovici, CEO Veolia, cel care a asigurat clubului un buget extrem de generos, buget invidiat la un moment dat chiar de către cluburile din Liga 1. De ce nu a putut fi atins obiectivul, deşi fonduri au fost, aceasta este o altă discuţie.

Ceea ce uită cam toată lumea este faptul că actualul PETROLUL este o echipă 100% PRIVATĂ, fără bani publici în buget, iar în general un club privat nu prea dă explicaţii decât autorităţilor fiscale (ANAF, Poliţie,etc)

Revenind la Petrolul, poate că a venit momentul să dezvăluim adevărul despre încetarea colaborării cu Veolia. Nu de alta, dar adevăraţii suporteri ai Petrolului, aceia care îşi cumpără bilete, ar trebui să ştie că problemele financiare nu vin din proasta gestionare a banilor, ci de multe ori au fost create, de diverse personaje.

Ultima întâlnire dintre reprezentanţii Veoliei, conducerea Petrolului şi cea a Primăriei Ploieşti a fost crucială pentru finanţele clubului. Surse din lumea fotbalului ne-au informat că Veolia a pus o singură condiţie pentru a rămâne alături de club: îndepărtarea lui Claudiu Tudor din conducerea Petrolului. Veolia dorea să majoreze suma pe care o aloca echipei (se discută de peste un milion de euro), condiţia pusă fiind aceea de a i se returna sumele pe care actualul director sportiv le adusese pentru plata salariilor şi concedierea acestuia. Reprezentanţii Petrolului au refuzat solicitarea celor de la Veolia, iar la câteva zile a apărut faimosul comunicat de presă al companiei prin care anunţa încetarea colaborării cu Petrolul.  Şi totuşi, un om care iubeşte clubul şi nu are alte interese, ar fi făcut un pas în spate şi ar fi asigurat confortul financiar al echipei. Deşi a fost prezent la întâlnirea respectivă, Tudor nu a renunţat, iar astăzi se bate cu pumnii în piept că a adus bani de acasă. Un simplu gest, de care însă poate fi capabil doar un om cu un caracter deosebit, ar fi scutit echipa de tot felul de probleme.

Dar...gesturile mari sunt pentru oameni mari...



PS. Şi pentru că tot suntem la ora dezvăluirilor, vă spunem că amenzile primite de club din cauza suporterilor în actualul campionat depăşesc căteva zeci de mii de euro. (Sursele noastre vorbesc despre o sumă de peste 30.000 de euro!!!) Oare nu ar fi fost mai bine ca aceşti bani să fie păstraţi în visteria clubului şi să nu fie nevoie să fie utilizaţi la plata amenzilor venite de la Jandarmerie şi FRF?


PS 1. REPETĂM:  Actualul club PETROLUL PLOIEŞTI (ACS PETROLUL 52) este o echipă 100% PRIVATĂ, una dintre foarte puţinele echipe private din fotbalul românesc!!! 
 

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro