Marţi, 19 martie 2024 - 1:07:44
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Metalul Plopeni - VIŞAN Breaza: 5-1 / UNA MANITA! FOTO


4 martie 2019

Meci interesant duminică la Plopeni. Echipa gazdă, având în componenţă jucători cu mare experienţă precum Ionuţ Filip, Vladimir Butufei, Gică Bărăgan,Cătălin Vlad, s-a distrat cu unicul dictator al fotbalului din Breaza: veşnicul Marius Vişan.

Oaspeţii au fost conduşi de unul dintre cei mai buni antrenori din Prahova, Florin Stăncioiu. Din păcate, media de vârstă a celor de la Tricolorul Breaza a fost stricată de venirea la echipă a DIRECTORULUI VIŞAN. Huiduielile celor din tribună nu l-au determinat pe Vişan să iasă de pe teren şi să lase locul tinerilor care aşteptau pe banca de rezerve.

Greu de înţeles atitudinea dictatorială a lui Marius Vişan care doreşte să fie directorul CSO Tricolorul Breaza, jucător pe teren, antrenor al echipei, inamicul arbirilor... Omul ceartă şi are reproşuri pentru toată lumea şi se laudă peste tot că este director angajat prin concurs, uitând că toată lumea ştie că postul a fost aranjat cu ajutorul intereselor politice...

Din fericire, caracterul proaspătului director a fost ignorat de Andrei Moroiţă, arbitru de Liga a 2 a, care ar fi putut să-l sancţioneze pe bună dreptate pe agresiv...

Avem o singură întrebare...cum şefii lui Vişan din Primăria Breaza au permis ca după o carieră de 30 de ani ca şi conducător al Tricolorului, Vasile Stere să fie îndepărtat de la echipa de fotbal chiar de proaspătul director?






Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro