Miercuri, 12 iunie 2024 - 7:27:39
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Enache la Petrolul! Mai au Lupii Galbeni şanse de promovare în Liga 1?


14 decembrie 2019

Costel Enache este antrenorul Petrolului Ploieşti.

Enache a fost preferatul lui Marius Stan şi atunci când a fost instalat în vara ca preşedinte al clubului, atunci anunţând că nu îl doreşte pe Flavius Stoican.

Vă reamintim că în vară, foştii conducători Tavi Grigore şi Cristi Vlad semnaseră deja contractul cu Stoican, în disperarea lor de a controla total clubul. Iar efectele s-au văzut: locul 8 şi şanse mici de a promova direct de pe locurile 1 sau 2! 

Venirea lui Costel Enache este acum 100% decizia lui Marius Stan, care îşi asumă integral această mutare.

Întrebarea Stiri Actuale este ce se mai poate repara în etapele rămase până la finalul campionatului...

După calculele noastre logice şi realiste, conform clasamentului si meciurilor rămase de jucat, cel mai realist loc la finalul campionatului este locul 3, cel de baraj. Din păcate au fost prea multe puncte pierdute în meciurile de acasă.

UTA Arad va fi la finalul campionatului una dintre cele două promovate, iar Rapidul are în acest moment un avantaj minim şi un program mult mai lejer până la finalul campionatului.

Greşeala lui Cristi Vlad şi a lui Tavi Grigore de a-l aduce pe olteanul Stoican duce la ratarea promovării pentru cel de al doilea an consecutiv.

Costel Enache va semna oficial cu Petrolul săptămâna viitoare, când se va întoarce din Anglia şi când va fi prezentat oficial într-o conferinţă de presă.

Sursele noastre susţin că vor fi foarte multe schimbări în lotul de jucători, iar Enache va avea mână liberă în a forma echipa care va ataca ce a mai rămas din returul Ligii a 2 a

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on FacebookISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 12 iunie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro