Marţi, 19 martie 2024 - 11:52:52
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


A dat gazul din Ploieşti, pe ţuica de Piteşti!


26 ianuarie 2020

LM Ştiu ca esti lup pur sânge, ai crescut între noi, ai deplasări alături de echipa ca un adevărat ultras, cum este sa nu joci la clubul pe care il iubesti?

NP Nu este un sentiment tocmai plăcut, dar sunt fotbalist profesionist şi asta inseamna ca trebuie să îmi fac treaba cât pot de bine, indiferent că sunt la FCP sau la alta echipă.

LM Ai fost de la începutul Ligii a 4 a cu noi, ai fost unul din cei mai constanţi jucători, cu cele mai multe meciuri titular şi totusi ai fost dat la o parte... Ai primit o explicaţie reală?

NP Da, este adevarat am venit in Liga a 4a la echipă, în pauza de iarna. Îţi dai seama ca nu mi-a picat deloc bine să fiu anunţat că vor să îmi rezilieze contractul. Explicaţie reală nu am primit, mi s-a spus că vor sa îmi rezilieze contractul, ca antrenorii s-au tot schimbat, trebuie să se mai schimbe şi jucătorii.

LM Cum a fost cu îndepărtarea ta de la echipa de către cv pentru o noapte si readucerea de teama suporterilor, mai ales că este cunoscut că esti copilul de suflet al Peluzei 1?

NP Iniţial Leo Grozavu mi-a spus chestia asta, că a vorbit şi cu cv ca eu sa plec de la echipa. Eu m-am dus la birouri şi cv a spus ca cine mi-a zis asta, şi că să stau să nu scriu nimic pe fb, să aştept să vedem ce rezolva. Şi după o discuţie intre noi trei, Cv, eu şi Leo Grozavu totul a revenit la normal. Dar..mai bine plecam de atunci de la echipă, era mai bine pentru mine

LM Cum te simti la Piteşti, atmosfera, fani coechipieri, oraşul?

NP Mă simt super, super bine. Ca şi Petrolul, FC Argeş este o echipă de tradiţie, în care lumea vine la meciuri, poate nu în număr aşa de mare ca la Ploieşti, dar oamenii iubesc echipa. Avem şi conducerea care face eforturi să nu ne lipsească nimic, antrenorii profesionişti. Speram la sfârşitul campionatului sa fie toată lumea mândra de ce am realizat.. legat de coechipieri , toţi sunt super de treaba şi ne înţelegem foarte bine intre noi, tragem toţi la aceeaşi căruţă.

LM Dacă mâine ai fi rechemat la Petrolul ce ai răspunde? Bineinteles un transfer ferm, nu vorbe

NP Aş refuza.. nu am ce să mai caut acolo cât e actuala conducere!

LM Pe cine consideri tu vinovat de plecarea ta la Pitesti?

NP Sunt mai mulţi oameni care nu mă suferă acolo, care doar vorbesc, baga strâmbe şi ei ocupa nu stiu ce funcţii prin club.

LM Ai resentimente fata de anumite persoane, având în vedere modul cum ai fost tratat?

NP Prefer să îi spun lui fata în faţă dacă o sa ne întâlnim vreodată

LM Planuri de viitor?

NP Nu .. “trăieşte clipa” - nu ştii ce îţi rezerva viitorul!

LM Iti este dor de atmosfera de pe ozn-ul din Ploiesti?

NP Orice jucator care imbraca tricoul Petrolului şi joaca un meci pe Ilie Oana, simte un fior aşa în corp când cântă “nebunii”. Nu are cum sa nu îţi placă. Aş fii iprocrit sî spun ca nu îmi e dor de atmosfera făcută pe stadion

LM De fani ?

NP Categoric. Pentru mine sunt cei mai frumoşi din tara. Au fost şi se duc după echipă indiferent în ce liga evoluează. Indiferent ca joaca la 5km de casa sau 1000km. Ei sunt prezenţi. Asta inseamna fan adevarat,nu doar in fata laptopului

LM Cine este cel mai important om din cariera ta de fotbalist, antrenor, coechipier, cel care ti-a marcat viaţa de fotbalist?

NP Părinţii mei. Pentru că ei m-au dus la fotbal, ei au făcut sacrificii enorme ca să mă pot duce la antrenamente, zilnic, când eram mic.

LM Cum ai simţit meciul împotriva Petrolului din tur si mai ales cum crezi ca te vei simti in retur pe Ilie Oana?

NP A fost putin ciudat jucând împotriva fostei mele echipe, dar atat nimic mai mult. Probabil o sa fie un sentiment aparte..rămâne de văzut

LM Un mesaj pentru fanii ploiesteni...

NP Sa rămână cum ii stiu eu şi le mulţumesc pentru toate clipele pe care le am petrecut alături de ei!

Acesta este o discuţie cu Nini Popescu un jucător care a jucat de copil la clubul Petrolul Ploiesti, un tânăr care a ajutat cat a putut, a pus suflet si a avut de suferit din partea mai marilor ( cv, tg ,antrenori ,etc) pentru faptul că după fiecare meci indiferent de rezultatul din teren era primul care venea să salute peluza, sa cânte cu noi si isi asuma eşecurile fără teama.

A fost îndepărtat de la echipa intr-un mod urat desi valoarea si iubirea pentru culori il recomanda sa fie un titular si ajuns la FC Argeş s-a dovedit un profesionist punandu-si valoare in slujba noului club

A fost adoptat de pitesteni care il respectă si il îndrăgesc,mai ales că Nini un tip onest i-a informat din start ca in sufletul lui există o singură echipa...Petrolul Ploieşti.

Acesta este al doilea episod după Mihai Velisar din trilogia managementului marca cnv,df, mjm si tg
Va urma si finalul cu ceva mai multe amănunte din jongleriile celor enumeraţi mai sus cu destinele clubului si ale unor oameni care au venit cu sufletul si valoarea lor sa ajute PETROLUL si au fost maziliţi pentru ca au avut coloana vertebrală şi copie.

PS Iniţialele scrise fără majuscule,desi sunt nume ale unor personaje cunoscute de toţi am facut-o deliberat

PS2 Asa ca va rog nu ma apostrofati in comentarii este modul meu de a-mi arata respectul pentru persoanele respective.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro