Sâmbătă, 5 octombrie 2024 - 11:32:56
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Şapte ani de Happy Market! Şapte ani de veselie, evenimente, cumpărături fericite, dar şi de surprize pentru comunitate


5 iulie 2024

Festivalul cumpărăturilor fericite, asa cum s-ar traduce Happy Market în limba română, vă asteaptă si în acest weekend la Sinaia cu peste 30 de producători de bunătăţi tradiţionale, dar si de produse hand made. Găsiţi la Sinaia produse vânătoresti, brânzeturi, fructe extraordinare, dulciuri, pâine, dar si multe produse handmade (de la haine pictate la ceramică sau obiecte deco din lemn)

Ediţia din acest weekend este una specială, Happy Market împlinind 7 ani de activitate.  Si pentru că întotdeauna trebuie să dai ceva comunităţii, Happy Market dăruieşte sinăienilor si nu numai un spectatol extraordinar cu Barbarossa Samba Group, o trupă care nu are nevoie de prea multă prezentare, dar care aduce voia bună oriunde este prezentă. Spectacolul va avea lor sâmbătă, de la ora 12.00.

În plus, veţi găsi la Happy Market figurine din baloane colorate, spectacole de magie, dar si recitaluri muzicale. 

Mai mult, două familii defavorizate din Sinaia vor primi cadouri de la Happy Market, iar în pachete vor găsi nu doar produse alimentare si obiecte vestimentare, dar si rechizite scolare.

Si pentru că cei sapte ani de activitate trebuie marcaţi ca la carte, la această ediţie, producătorii sinăieni participă gratuit la eveniment.

Asadar, dacă vreţi aer curat, răcoare, dar si distracţie, mergeţi la Sinaia, acolo unde în perioada 5-7 iulie avem o nouă ediţie a Happy Market sau mai bine spus ŞAPTE ANI magici cu Happy Market. 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Hidroprahova


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 4 octombrie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro