Luni, 11 decembrie 2023 - 6:02:34
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Talent nativ: Dragoş Bunescu de la Prahova Ploieşti a început fotbalul la 17 ani, şi a reuşit să înscrie 11 goluri în doar 3 meciuri!


2 octombrie 2022Se numeşte Dragoş Bunescu şi este un nume de care cu siguranţă veţi mai auzi. Abia a împlinit 17 ani şi este jucătorul Prahovei Ploieşti evoluând în Campionatul Judeţean de Juniori A (U19)

Dragoş este artizanul victoriei obţinute de Prahova Ploieşti împotriva celor de la Progresul Drăgăneşti, reuşind întoarcerea scorului după ce echipa fusese condusă cu 2-0. Elevii lui Adrian Teodorescu au reuşit a doua victorie consecutivă obţinând la Drăgăneşti scorul de 2-6.

Performanţa lui Dragoş este spectaculoasă puştiul reuşind să marcheze 4 goluri în meciul de la Drăgăneşti, după ce înscrisese tot 4 goluri şi în etapa precedentă cu Savi Sport. Interesant este că adolescentul nu a practicat niciodată fotbalul până în această vară. A cochetat o perioadă cu rugbyul, iar în urmă cu trei luni a venit la antrenamentele celor de la Prahova Ploieşti. Nu a mai plecat şi s-a transformat în liderul echipei şi în golgeterul ei.

Pentru că opt goluri în două meciuri şi 11 în trei este o performanţă greu de egalat chiar şi de jucătorii din Liga 1.

Notaţi-vă numele Dragoş Bunescu în agende pentru că sigur veţi mai auzi de el! 
 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Duo_best_gaz


Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook

ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 8 decembrie 2023
Autentificare
stiriactuale.ro