Joi, 25 iulie 2024 - 3:05:03
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


FOTO Sindromul Metaloglobus


4 august 2019

Debut cu emoţii în Colentina pentru Lupii Galbeni. Se pare că suferim de "Sindromul Metaloglobus"

Deşi Petrolul s-a impus cu scorul de 2-1, (la pauză scorul fiind 1-0 pentru gazde),  jocul nu a convins, găzarii părând destul de timoraţi în faţa unei echipe care în sezonul trecut ne-a "ciupit" 4 puncte din 6.

Cu un joc anost fără incisivitate şi uneori haotic în prima repriză, ploieştenii au dat semne de revenire după pauză, când au crescut puţin ritmul şi după egalarea cu noroc din min 51 a lui Meza Colli, au apărut şi ceva ocazii de gol pentru Petrolul.

Golul victoriei a purtat semnătura lui juniorului Mario Bratu( min.89)  care a curmat suferinţa fanilor ploieşteni prezenţi la datorie cum ne-au obişnuit.

Dacă tot menţionăm prezenţa galeriei ploieştene la meci, să nu uităm nici prezenţa masivă a forţelor de ordine echipate de "razboi",  inclusiv jandarmii călare, ceea ce mă duce cu gândul:1. Antrenorul M.Măldărăşanu a sunat sâmbătă la 112 să ceară protecţia jandarmilor, ştiind  că nu este prea iubit de petrolişti, iar conform obiceiului, angajaţii MAI au ajuns abia duminică la stadion..

2 GPS-ul celor de la jandarmerie le-a indicat trupelor de ordine că oraşul Caracal se află la porţile stadionului din Colentina.

Aşteptăm cu toţii primul meci acasă al Petrolului şi sper să vedem în jocul favoriţilor ATITUDINE şi respect pentru tricoul pe care îl poartă.

Metaloglobus: Gavrilaş – Sava, Plămadă, Lung, Al. Coman – Mino, Lungu – Duminică, O. Herea, Chiriac – C. Herea

Rezerve: Geantă, Ciubotariu, Cazan, Banu, Ionică, Ghenovici, Vîlceanu

Antrenor: Marius Măldărăşanu

Petrolul: Avram – Bărboianu, Sîrghi, Wallace, Ţicu – Meza Colli, Cioinac – L. Marinescu, Ştefănescu, A. Munteanu – I. Stoica

Rezerve: Lungu, Mihăescu, Bratu, Zaharia, Racu, Manolache, Arnăutu

Antrenor: Flavius Stoican
 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on FacebookISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 iulie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro